Lotte Walda boeken

De uit Heerlen afkomstige Lotte Walda is een singer-songwriter en straatartiest in hart en nieren. Via haar muziek wilt ze haar liefde voor mens en natuur overbrengen aan de wereld. Haar onbevangenheid en ontwapenende karakter zorgen ervoor dat Lotte veel liefde krijgt, maar ook veel liefde geeft aan de mensen om haar heen.

Lotte’s liedjes kenmerken zich door sterke melodieën, pakkende teksten en haar bijzondere, authentieke stemgeluid. Haar eigen muziek vult Lotte aan met covers uit de jaren ’60 en ’70. Lotte wordt vergeleken met artiesten als Melanie Safka en Joni Mitchell.

In 2014 doet Lotte met het nummer ‘In Your Arms’ van Chef’Special mee aan Kunstbende en wint ze de Pinkpop Cover Contest waardoor Lotte in datzelfde jaar op Pinkpop mag optreden. In 2016 eindigt Lotte bij het overgebleven elftal talenten van Giels TalentenJacht. Ze treden op in een uitverkocht Paradiso.

Samen met Douwe Bob brengt Lotte het door hen zelf geschreven duet ‘The Days in September’ ten gehore. In dat jaar verschijnt ook Lotte’s eerste single, ‘Barefoot’. Op het label Pledgy Records verschijnen in 2017 vervolgens de singles ‘Bag Full of Dreams’ en ‘Out of the Circle’, waarvoor Lotte samenwerkt met producer Reyn Ouwehand. In datzelfde jaar staat Lotte met een aantal bandleden officieel op Pinkpop.

Lotte Walda boeken

Boekingen van Lotte Walda

Wilt u Lotte Walda boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.