Lost Frequencies boeken

Deze sensationele DJ uit België is nu te boeken voor uw evenement of festival. Hij staat bekend om zijn vele remixen en spraakmakende shows. Lost Frequencies kunt u boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of stadsevenement.

Biografie Lost Frequencies

Lost Frequencies, ook wel Felix De Laet, is een Belgische DJ afkomstig uit Brussel. Hij is al sinds een jonge leeftijd druk bezig met dj'en en produceren. Zijn eerste liedjes werden uitgebracht in 2013, maar hij brak pas echt door in 2014 met de remix van het liedje "Are you with me" van de zanger Easton Corbin. Deze remix deed het erg goed in de hitlijsten, hij behaalde de eerste plaats in Vlaanderen. Het succes van deze single ging over de grenzen en haalde ook de eerste plaats in Duitsland, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Met dit lied was hij de eerste Belg die ooit een nummer één had in het Verenigd Koninkrijk. Andere bekende nummers van Lost Frequencies zijn "Reality", "Beautiful lie", "Here with you" en "Crazy".

Lost Frequencies won drie jaar achter elkaar de MIA voor dance. Een mooi hoogtepunt van zijn carrière was zijn optreden op de mainstage van Tomorrowland in 2017.

Dj Lost Frequencies boeken

Zou u de bekende DJ Lost Frequencies voor uw evenement, festival of feest willen boeken? Dit is mogelijk bij Evenses, wij bekijken graag alle mogelijkheden met u. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons zeven dagen per week bereiken. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van Lost Frequencies.