Linda Maarseveen boeken

Soulzangeres Linda brengt de muziek van Tina Turner, Amy Winehouse an Anastacia naar uw gelegenheid. Met haar rauwe stem en schitterende performance krijgt zij elk publiek mee. Bent u op zoek naar een Soulzangeres voor uw gelegenheid? Neem dan contact met ons op.

Linda Maarseveen boeken

Boekingen van Linda Maarseveen

Zangeres Linda Maarseveen is geen onbekende in de muziekwereld. Naast dat zij al jaren optreedt op bruiloften, verjaardagen en 70’s en 80’s party, heeft zij haar grote doorbraak op de nationale televisie ook al gehad. Niemand minder dan Linda de Mol heeft haar na haar deelname aan een uitzending van Love Letters geadviseerd om mee te doen aan de Soundmixshow. In 1992 besloot Linda een poging te wagen en meldde zich aan voor de soundmixshow. Met haar vertolking van het nummer Something van Shirley Bassey eindigde Linda op een verdiende 2e plek.

Met haar stem voelt Linda zich thuis tussen het publiek. Of het nu voor een klein publiek is of voor een grote zaal, voor haar is niks te gek. Linda haar repertoire bestaat onder andere uit nummers van The Tramps en Aretha Franklin. Uiteraard passeren Andre Hazes en Tino Martin ook de revue. Linda is ook te boeken als ‘Tribute act’ van Tina Turner, Amy Winehouse en uiteraard Anastacia.

Wilt u zangeres Linda Maarseveen boeken voor uw bruiloft, diner of bedrijfsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw receptie of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden