< Terug naar overzicht

Licht en geluid verhuur

Licht en geluid voor grootse evenementen, tot een klein privéfeestje, Evenses regelt het.
vanaf: 
275,-
5

Referenties

"Voor ons schoolfeest hadden we behoorlijk veel geluid- en lichttechniek nodig, dit heeft Evenses netjes verzorgd. Ook de technici die mee waren gekomen, waren professioneel en werken zorgvuldig. Alles is prima verlopen, met dank aan jullie!"
R. Mijnaard - TU Delft
4
"Kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs! Onze presentatie was zeer geslaagd. Fijn dat we op zo'n korte termijn toch nog apparatuur hebben kunnen regelen. Bedankt!"
Michelle & Hans Klop
5
"Ik heb een kerstfeest georganiseerd voor mijn familie en vrienden. Hiervoor had ik natuurlijk speciale lichteffecten nodig, zodat het kerstsfeertje er goed in zou zitten. Dit is prima verzorgd door Evenses. Netjes alles op tijd geleverd en ook weer mooi op tijd alles weggehaald. De volgende ochtend was de zaal leeg en konden de laatste dingetjes worden opgeruimd. TOP!"
Annemarie van Leeuwen
4

Licht en geluid verhuur

 Voor elke gelegenheid verzorgt Evenses het licht en geluid. Dit met professionele apparatuur en ervaren mensen, tegen scherpe prijzen.

 

Wij verzorgen licht en geluid voor onder andere evenementen, feesten, bruiloften, huwelijken, congressen en dorpsfeesten. Dit kan een geluidsset zijn voor een spreker, een dj-set, maar ook de complete geluidsinstallatie voor een 12 mans showband met een spetterende lichtshow. De apparatuur wordt verzorgd door een professionele licht- en geluidstechnicus. Wij zorgen er voor dat alles tip-top in orde is.

 

Dus vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie, of bel ons voor persoonlijk contact. Wij staan u graag te woord. 

 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer