Leona Philippo boeken

 

De carrière van Leona Philippo kende in 2012 een doorbraak, wanneer ze het derde seizoen van The Voice of Holland won. Deze groeide explosief en zorgde al snel voor samenwerkingen met verschillende artiesten als Afrojack en Junky XL. Leona heeft daarnaast in het verleden ook het podium gedeeld met artiesten als Candy Dulfer en Lionel Richie. En zelfs in de filmwereld is ze niet te missen, zo is zij te bewonderen in nationale televisieseries en Nederlandse Dreamworks films. 

 

Leona lijkt niet meer te stoppen toen ze met overtuiging de prijs van het derde seizoen van Maestro heeft binnengehaald in 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton. Direct na deze finale kwam haar single 'Waterfall' uit en ze is van plan om nog meer kanten van haar talenten te laten zien. 

 

Boekingen Leona Philippo

 

Leona Philippo is nu te boeken voor grote en kleine evenementen. Wilt u Leona, de winnares van The Voice of Holland 2012 en Maestro 2016 boeken voor uw festival, feest, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Deze zangeres is nu te huren voor uw gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Leona Philippo.