La Femme Petite

Bekend van haar internationale Franstalige hit “La Petite Femme” is La Femme Petite te boeken bij Evenses. De zangeres heeft een mooie, warme stem en zingt de mooiste chansons. Niet voor niets wist zij in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs te winnen tijdens het Concours de la Chanson.

Na de eerste jaren te hebben getourd met haar vader besloot La Femme Petite haar eigen weg in te slaan en theaters te veroveren. Niet zonder succes. Met uitverkochte zalen als het Haagse Diligentia, Utrechtse Schouwburg, Pleintheater, het Belle vue en vele andere grote events weet ze de harten van vele fans te raken met haar swingende chansons. Naast haar theatertour kunt u La Femme Petite op vele andere plekken zijn tegengekomen. Als hoofdact op verschillende festivals als Trek en & Joy zet zij de ultieme Mediterraanse sfeer.

Wat u van de zangeres kan verwachten is een nostalgisch verlangen naar Parijs of een zwoele avond aan de Côte d’Azur. Aangewakkerd door bekende Franse chansons in een fris jasje en uiteraard het beste van haar eigen werk. Haar pianist, bassist en/of gitarist zorgen voor de swingende muzikale begeleiding.

La Femme Petite boeken voor uw feest? | /julie-huard-boeken

La Femme Petite boeken?

Wilt u La Femme Petite boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Zij is via Evenses te boeken als duo en solist voor uw diner of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan zeven dagen in de week klaar om u te adviseren.