Kalvijn boeken voor uw event

Met het motto "Doe eens gek, je bent al normaal genoeg" weet Kelvin Boerma al jarenlang de aandacht te trekken in de Nederlandse YouTube scene. Nu is deze youtuber in te huren voor uw bedrijfsfeest, winkelopening, feestje of festival.

Kelvin is veel meer dan een youtuber, naast zijn wekelijkse video-uploads op het YouTube kanaal Kalvijn houdt de Groningse ondernemer zich bezig met filmproducties en muziek maken.  Kalvijn is met meer dan 1 miljoen subscribers een van de succesvolste youtubers in Nederland. Met zijn iconische liefde voor paprika's en zijn nuchtere houding in het leven weet Kalvijn Nederland al jaren te amuseren.

In 2010 is Kalvijn begonnen met TheKelVlog waar wekelijks komische video’s op geplaatst werden. Deze video’s werden later op het kanaal Kalvijn geplaatst. In december 2018 behaalde Kelvin Boerma de 1 miljoen abonnees.

Naast dit goedlopende YouTube kanaal heeft Kelvin ook een passie voor muziek. Met hits als ‘Nu Al Miljonair’, ‘Nee’, De Missie’ en ‘Me Chick’ weet Kelvin keer op keer miljoenen weergaven te behalen.

Wilt u Kalvijn boeken voor uw evenement, festival of feest? Deze act is via Evenses te boeken voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.