John Williams boeken

Wilt u John Williams boeken als presentator of spreker? Dat kan via Evenses voor de scherpste prijs. John Williams is geboren op 27 december 1969 in Paramibo. Hij is een Nederlandse televisiepresentator en acteur. Hij maakt veelal hulpprogramma's zoals 'Help mijn man is klusser' en 'Help mijn man heeft een hobby'.

Biografie John Williams

Voordat John Williams in het leven van showbusiness stapte, begon zijn leven heel moeilijk. Als couveusekindje ging het de eerste paar dagen niet goed met hem. De oma van John Williams speelde een belangrijke rol in zijn leven. Ze zorgde ervoor dat hij uit de ziekenhuis kwam en zorgde voor hem als geen ander. Hierdoor groeide een hechte band tussen John Williams en zijn oma. Ze heeft hem tot zijn twaalfde opgevoed totdat hij naar Nederland ging.

John Williams begon zijn televisie carrière achter de schermen, als productie-assistent voor Idtv Film & Video productions. Later zagen wij hem pas op de televisie schermen in diverse tv programma's, zoals de politieserie 'Blauw Blauw' als agent Rodney, in 'Costa' als profvoetballer en in 'Onderweg naar Morgen' als arts. Zo heeft John Williams nog in veel meer programma's geacteerd. Nu acteert John Williams niet meer, maar presenteert hij talloze programma's voor Veronica, RTL 4 en RTL 5. John Williams heeft de tv programma's 'help mijn man is klusser' en 'House Vision' op zijn naam staan. U kunt John Williams boeken als presentator maar ook als spreker via Evenses.

Gouden hart John Williams

John Williams presenteert meerdere hulpprogramma's en dat doet hij met veel liefde. Zelf zegt John Willaims dat hij niet echt bezig is met presenteren maar met helpen. Dat blijkt wel als je ziet hoe lang hij hulpprogramma's maakt.

Boekingen John Williams

Zou u graag John Williams willen boeken voor uw evenement? Dat kan! Vraag een vrijblijvende offerte aan of kom telefonisch in contact met een van onze medewerkers om verdere details over het boeken van John Williams te bespreken.