< Terug naar overzicht

Swing Supply

Deze jazzband is van alle markten thuis: crooners, swing en jazz klassiekers.
vanaf: 
€1145,-
5

Referenties

"Ze speelden op de bruiloft van mijn neef. Wat een heerlijke muziek! We konden er lekker op dansen, maar ook genieten van de ballads."
Bernadette Kok
5
"Ik zag ze laatst spelen bij de opening van een restaurant in de buurt. Ze brengen echt sfeer, echt goede muziek!"
Terry
4
"Wat kunnen de leden Swing Supply lekker swingen! Iedereen danste mee!"
Kimberley
4

Swing Supply

Swing Supply is een fantastische jazzband die zichtbaar genieten van het muziek maken met elkaar. Via Evenses kunt u deze swingende band inhuren. Swing Supply kunt u boeken voor verschillende gelegenheden zoals uw bruiloft, diner, feest of receptie. 

 

Dit jazzy kwintet, opgericht door de vocalist en bandleider, vindt zijn oorsprong op het Conservatorium van Amsterdam, waar deze groep muzikanten al lang met veel plezier samenspeelt. Opzwepende jazzmuziek, relaxte swingmuziek, braziliaanse sferen, rustige ballads en een funky twist her en der.  Swing Supply is van alle markten thuis, maar voelt goed aan welke muziek de beste aanvulling is op de sfeer bij uw evenement. De warme sound van de zang, tenorsaxofoon en pianist worden prachtig ondersteund door de "ritmesectie", bestaande uit een contrabassist en drummer. Deze 5 elementen smelten samen tot een swingend geheel, een absolute meerwaarde voor elke bruiloft, feest of receptie!

 

Wilt u Swing Supply boeken voor uw personeelsfeest, evenement of jubileum? Deze jazz band is via Evenses te huren voor uw  borrel en beurs. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €595,- Lees meer
Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act! €895,- Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. €975,- Lees meer
Joni Summer boeken bruiloft

Joni Summer

Zangeres, Pianist

Joni Summer

Zangeres, Pianist Joni Summer is een zangeres-pianiste en betovert iedereen met haar prachtige warme stem. €395,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Blues
  • Jazz