Jan Versteegh boeken

Jan Versteegh was al op radio te horen toen hij 17 jaar was. Hij is was de presentator van het programma 'Campus'. Het programma werd echter alleen uitgezonden op de populaire regionale Stadsradiozender Rotterdam. Jan Versteegh heeft bij deze baan zijn passie ontdekt, het presenteren en produceren van programma's!

Niet veel later verkoos Jan Versteegh de TV boven de radio. Eerst is hij begonnen met het presenteren van jongerenprogramma'. Jan heeft daarnaast ook verschillende klussen gedaan voor bekende merken, zoals Red Bull, op grote live-evenementen, zoals Red Bull Knock Out Race en Dance Valley.

We hebben Jan Versteegh meer recentelijk kunnen zien als presentator van PowNews en bij programma's van BNN. Hij begon bij BNN met het presenteren van 'Spuiten en Slikken' en '3 Op Reis'.

Jan Versteegh boeken voor uw festival, feest of evenement

Bent u helemaal gek van Jan Versteegh en zou hem graag willen boeken voor uw evenement, zoals een festival? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor Jan aan! U kunt een vrijblijvende offerte voor Jan Versteegh aanvragen via de mail of telefonisch.