Iris Hond boeken

Iris Hond heeft met haar uitzonderlijk muzikaal talent al in de grootste concertgebouwen in zowel het binnen- als buitenland gestaan. Met haar muziek raakte ze iedereen recht in het hart. Maar Iris heeft onlangs besloten een nieuwe weg in te slaan. Met haar piano en haar levensverhaal probeert ze iedereen te inspireren met maar 1 doel en dat is het tot stand brengen van een zinvolle verbintenis. Het maakt voor de pianist niet uit waar het publiek uit bestaat. Van een galadiner tot aan een lezing voor een daklozenopvang, Iris raakt iedereen recht in het hart. Iris Hond is nu te boeken als spreker voor op uw bedrijfsfeest, festival of evenement.

Boekingen van Iris Hond

Iris Hond bleek al vanaf jongs af aan gezegend te zijn met een uniek muzikaal talent. Sinds haar derde speelt Iris de piano. Toen Iris veertien was besloot ze om haar droom na te jagen; klassiek concertpianist worden. Ze werd aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Onder de vleugels van de Russische pianiste Kamilla Bystrova, de Nederlander David Kuyken en de Let Naum Grubert ontpopte Iris Hond zich tot een van de grootste concertpianiste van de wereld. Met haar geheel eigen manier van het overbrengen van haar muziek verovert ze in korte tijd de hele wereld. Ze speelde onder andere in het Koninklijk Concertgebouw, maar vulde zij ook het voorprogramma van Diana Ross. Iris haar succesverhaal is een unieke verhaal. Nadat ze bij verschillende gastegezinnen gewoond heeft, heeft zij een tijdje op straat geleefd. Deze periode leverde haar speciale relaties op met andere daklozen, maar ook met gevangenen. Ook leerde ze op haar zelf en haar muziek te vertrouwen. Als dank gaf ze gratis concerten weg voor ziekenhuizen, gevangenissen en daklozenopvangcentra. Iets wat ze tot op de dag van vandaag nog steeds met alle liefde doet.

Iris kan beeldend vertellen over de stukken die ze speelt en de tijd dat Iris op straat zwierf. Iris' haar bijzondere levensverhaals is het uitgangspunt maar zij behandelt ook thema's als eigenheid, creativiteit en het durven inslaan van een nieuwe weg. Wilt u Iris Hond boeken voor uw bedrijfsfeest, congres of seminar? Iris Hond is te boeken bij Evenses. Heeft u nog vragen? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.