Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Vuurshow boeken

Vuurshow huren voor uw feest, evenement of bruiloft? De show, eventueel met vuurspuwer, is te boeken voor ieder bedrijfsfeest, festival en jubileum. Bekijk hier de mogelijkheden.

Glowballz Vuur Waaiers 1
The Fireshow
The Fireshow is een spectaculaire vuurshow die uw gasten geheid lang bij zal blijven!
Vanaf:
445,-prijs op aanvraaga
vuurshow boeken verjaardag
Fireshow Suitable
Een spectaculaire avond beleven met de fireshow suitable.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
Vuurshow boeken
Mystic Fire Art
Deze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!
Vanaf:
745,-prijs op aanvraaga
Mystic Fire Art Solo Boeken Verjaardag
Mystic Fire Art Solo
Een sensationele avond? Deze vurige show is nu te boeken bij Evenses!
Vanaf:
475,-prijs op aanvraaga

Live vuurshow voor uw gelegenheid

Eén van de meest spectaculaire act van Evenses is de Fire Art Vuurshow. Dit is een show waarbij uw gasten vol verbazing en bewondering toe zullen kijken. Omdat de vuurshow in verschillende bezettingen kan worden geboekt, is het mogelijk deze show compleet op maat te maken. Door de wisselbare bezetting is het ook mogelijk de act geschikt te maken voor iedere gelegenheid. Heeft u een bedrijfsfeest waarbij u echt uit wilt pakken? Of gaat het om een bruiloft waarbij u uw gasten echt iets bijzonders wil laten zien? Dan is de vuurshow van Evenses de perfecte optie.

 

De mogelijkheden

 

Bij de boeking van een vuurshow als Fire Art zult u rekening moeten houden met de locatie. Gelukkig kunnen de medewerkers van Evenses en de artiesten die de vuurshow verzorgen u bevestigen dat ook uw locatie geschikt is voor de show. Hiernaast is het mogelijk de vuurshow in verschillende bezettingen te boeken. We bieden de bezettingen aan onder de namen: Amare Firedance, Flame-In-Motion en Fire Bellydance. Ook een vuurspuwer is te boeken. Iedere bezetting heeft zijn eigen karakteristieken en bijzonderheden. Zijn deze opties nog niet helemaal wat u zoekt? U kunt altijd contact met ons opnemen om verdere mogelijkheden te bespreken, we denken graag met u mee!