Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Soul band boeken

Soul band huren? U kunt hier een goede soul coverband boeken voor uw verjaardag, feest, bruiloft, huwelijk of bedrijfsfeest. Al onze bands zijn geselecteerd op kwaliteit, ervaring en uitstraling. Bekijk hier de opties.

124 DSC 0306
Stax Soul Survivors
Deze authentieke soulband speelt een mooie mix van rauwe soul met herkenbare soul klassiekers.
Vanaf:
1395,-prijs op aanvraaga
m brace brand boeken feest
M-Brace
Moderne Jazz & Soul muziek van een professionele band met zeer ervaren muzikanten
Vanaf:
1475,-prijs op aanvraaga
boston tea party boeken feest
Feestband Boston Tea Party boeken
Feestband Boston Tea Party, de band om te boeken wanneer u echt feest wilt!
Vanaf:
5145,-prijs op aanvraaga

Soul band huren voor uw feest

De soulbands die u bij ons kunt boeken bezitten een échte soul-sound die elke gelegenheid tot een succes maken. De bands hebben al op verschillende gelegenheden gespeeld zoals bruiloften en bedrijfsfeesten, maar ze zijn ook goed in te zetten op verschillende themafeestjes. Het aanbod van soulbands is verschillend. Zo speelt de zeskoppige band Stax Soul Survivors een variatie van soul muziek: van de herkenbare klassiekers tot wat onbekendere authentieke nummers. Als u een band van een wat groter formaat zoekt, is Back in the Groove met hun brede repertoire een goede optie waarbij de samenhang van de band bijzonder is om te zien. 

 

Een geheel verzorgd optreden

 

Er wordt altijd gezorgd voor een compleet pakket: geluids- en eventuele lichttechniek, op- en afbouw, reiskosten, instrumenten en natuurlijk de muzikanten zelf die zijn geselecteerd op professionaliteit en ervaring. Ook als we nog kunnen zorgen voor andere vormen van entertainment (zoals een fotohokje of een verlichte dansvloer), horen we dat graag! Deze producten zijn altijd een leuke aanvulling op uw feest. Op deze manier is de invulling van uw evenement overzichtelijk en duidelijk, voor ons en voor u. Ons team staat zeven dagen per week, 24 uur per dag klaar om u te adviseren en te helpen.