Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Lounge DJ boeken

Lounge dj huren? Met sfeervolle lounge, jazz en achtergrondmuziek is deze dj de perfecte aanvulling om te boeken voor uw receptie, diner, borrel, bruiloft, bedrijfsfeest of feest. Bekijk hier de mogelijkheden.

dj vintage boeken feest
Vinyl DJ 'Vintage'
Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
shutterstock 528244012
DJ Erase
Jazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest.
Vanaf:
345,-prijs op aanvraaga
DJ vrouwelijk boeken feest
Dé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!
Vanaf:
425,-prijs op aanvraaga

Lounge DJ boeken voor uw evenement

Een lounge dj is inzetbaar voor diverse gelegenheden. Een lounge dj is bedoeld om een loungesfeer te creëren tijdens een borrel, opening of verjaardag. Het dient als achtergrondmuziek, maar kan zeker ook als voorgrondmuziek worden toegepast. Bij een personeelsfeest is het leuk om een cocktailbar te overwegen bij het boeken van een lounge dj. Naast een cocktailbar hebben wij natuurlijk ook casinoverhuur wat prima gecombineerd kan worden. Onze dj kan vrijwel met allerlei ander entertainment wat wij aanbieden gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een fotohokje of een verlichte dansvloer, wat zeer populair is.

Opvulling van de avond

Als opvulling van de avond kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een coverband die past bij uw wensen en voorkeuren. Een coverband kan de dj bijvoorbeeld prima overnemen, waarna de DJ weer zijn set hervat of andersom. Het is ook leuk om een muzikant bij te huren in combinatie met de DJ. Denk bijvoorbeeld aan een saxofonist, of een percussionist. Mocht u zelf een idee hebben dan kunt u dat altijd met ons overleggen. Wij staan open voor alle vragen met betrekking tot entertainment voor uw gelegenheid.