Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Hostess

Wilt u attente hostesses op uw feest, evenement of bedrijfsfeest inhuren? Wij bieden vriendelijke en ervaren gastvrouwen voor iedere gelegenheid.

Geen resultaten gevonden

Er zijn geen acts gevonden die voldoen aan de gekozen opties. Verwijder of wijzig de filters om acts te vinden.


× Reset alle filters
× Reset prijs
× Reset gelegenheid

Wij helpen u ook graag persoonlijk verder. Neem 7 dagen per week contact met ons op via info@evenses.com, 020-2600044 (NL), 02-8084961 (BE). U kunt ook onderstaand formulier invullen en wij nemen spoedig contact met u op:

Evenses biedt gastvrije, vriendelijke hostesses tijdens uw evenement

Heeft u gastvrouwen nodig tijdens uw evenement, feest of bedrijfsfeest? De hostesses of gastvrouwen verwelkomen uw gasten met een brede lach. Alle gastvrouwen hebben ervaring met de catering en zijn gastvrij. Elk evenement is weer anders, dus wij zorgen ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en met een tevreden gevoel naar huis gaan.

 

Totaal entertainmentpakket

Wilt u alles uit uw evenement halen? Dat kan bij Evenses. Maak uw evenement compleet met een Partymanager. Een Partymanager regelt alles voor uw evenement. Denk maar aan het verzorgen van de catering tot en met de veiligheid op het evenement. Ook bieden wij qua service diverse presentatoren aan die uw gelegenheid meer sfeer geven. Wilt u toch liever dat wij entertainment op maat voor u maken, dan is dit uiteraard ook mogelijk.