Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Mobiele DJ boeken

Mobiele DJ huren? Dit is een interactie DJ die verplaatsbaar is over uw evenement. De mobiele DJ kunt u boeken als u muziek op meerdere plaatsen wilt; leuk voor een braderie, feest, bedrijfsfeest, bruiloft of winkelcentrum.

move 3 0
Mobiele DJ 'Move'
De mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
IMG 0835 773x1030 773x1030 0
Zelf voor uniek muziek entertainment zorgen? De Mash Maker kunt u boeken voor elke gelegenheid.
Vanaf:
995,-prijs op aanvraaga

Mobiele DJ boeken voor uw borrel

Wilt u een interactieve DJ die verplaatsbaar is op uw evenement? Dit is mogelijk bij Evenses. Boek nu DJ Move en zorg voor muziek over het gehele terrein. De DJ booth kan gemakkelijk verplaatst worden en nagenoeg overal  neerzetten. Er zitten onder de DJ booth keline wieltjes. Op de DJ booth zit een mixdeck waardoor de DJ van verschillende mogelijkheden gebruik kan maken: USB, CD en iPod. Daarbij heeft de mobiele DJ een micorofoon mee om het publiek mee te entertainen. Het is natuurlijk ook erg handig dat de DJ niet afhankelijk is van elektriciteit. Hij kan dus echt overal draaien, tot wel 10 uur lang. Ook kan uw logo of merknaam op de DJ booth worden laten zien. Ideaal voor uw bedrijfsfeest, beurs en opening.

 

Typetje om uw gasten te entertainen

 

Om extra entertainment te geven aan uw gasten, kunt u bij Evenses een typetje boeken voor uw familiefeest, personeelsfeest en openingsfeest. Bij Evenses kunt u kiezen uit verschillende soorten typetjes. Voor een avondvullend optreden kunt u kiezen voor Lakei Louie of Gastheer Watson. Hij zal uw gasten verwelkomen, entertainen door bijvoorbeeld te goochelen en kan het programma presenteren. Daarnaast hebben we vele andere typetjes zoals een boerin, schoonmaakster en serveerster. Uw gasten vervelen zich geen moment.