Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Klassiek Orkest boeken

Wilt u een klassiek orkest huren voor uw receptie, verjaardag of bruiloft? Onze klassieke orkesten zijn door ons geselecteerd op basis van ervaring, uitstraling en enthousiasme. Onze klassieke muzikanten zijn te boeken voor ieder feest, evenement en trouwceremonie.

klassiek ensemble boeken receptie trouwceremonie
Klassiek Ensemble 'Priëra'
Dit klassieke ensemble bestaande uit: viool, piano en cello speelt de mooiste klassieke muziek.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
stijkers viool trouwceremonie boeken
Strijkersensemble 'Vivre'
Dit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.
Vanaf:
495,-prijs op aanvraaga
Klassiek duo boeken
Klassiek Duo Vianova
Prachtige klassieke muziek gespeeld door het duo van piano en viool. Sfeervol en bijzonder!
Vanaf:
345,-prijs op aanvraaga
lily rosemusic
Klassiek duo dat de gevoelige snaar weet te raken.
Vanaf:
545,-prijs op aanvraaga
blazersensemble boeken feest
Biancia Quartet
Dit blazersensemble speelt de mooiste Argentijnse muziek op uw gelegenheid.
Vanaf:
1695,-prijs op aanvraaga

Huur een klassiek orkest voor uw gelegenheid

Een klassieke omlijsting op uw gelegenheid geeft uw bruiloft, feest en evenement een chique uitstraling. Onze klassieke orkesten zijn divers inzetbaar op uw gelegenheid. Zo kunnen onze klassieke orkesten op de achtergrond spelen tijdens uw borrel, diner, ceremonie en trouwerij. Wenst u meer een concert-gevoel? Dan kunnen onze professionele muzikanten op de voorgrond treden om zo uw gasten een echte show te geven. Enorm prettig om naar te kijken en luisteren.

Enorme hoeveelheid optie's

We proberen altijd uw wensen zo goed mogelijk om te zetten in een passende oplossing voor uw feest. Zo kunt u onze klassieke orkesten in verschillende formaties boeken. Denk hierbij aan een duo bestaande uit een pianist en violist. Dit duo is ideaal voor kleine, intieme gelegenheden zoals een receptie of diner. Dit duo is uit te breiden met extra muzikanten. Wilt u echt groots uitpakken kunt u een volwaardig orkest huren bij Evenses. Bij Evenses is het mogelijk om voor de uw boeking met de muzikanten te overleggen, zodat het optreden goed aansluit bij uw wensen. Mocht uw locatie zich niet lenen voor een akoestisch optreden, dan kunt u kiezen om gebruik te maken van de geluidsapparatuur die wij kunnen verzorgen bij een boeking.