Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

DJ & Saxofoon boeken

De combinatie van DJ en saxofoon is te huren voor ieder feest, huwelijk en bedrijfsfeest. De DJ met saxofonist samenwerking is te boeken voor uw bruiloft, receptie en evenement.

dj saxofonist
DJ en Saxofonist
Spetterende show met DJ én een live saxofonist!
Vanaf:
595,-prijs op aanvraaga
John Mr
John & Mr. Smith
Dit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.
Vanaf:
645,-prijs op aanvraaga
540183 358536670856692 1799169431 n
Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
Vanaf:
695,-prijs op aanvraaga
 NIK7674 as Smart Object 1
Saxy Dance Beats
Dit trio verzorgt een Saxy optreden voor u en uw gasten.
Vanaf:
975,-prijs op aanvraaga

DJ & Saxofonist boeken voor trouwfeest

Het is gebleken dat de combinatie van een DJ met een saxofonist een perfecte combinatie is. Bakermat is er bijvoorbeeld bekend door geworden met zijn lekkere beats met saxofoon er tussendoor. Het zorgt ervoor dat zijn muziek net wat extra's krijgt. Het is dan ook niet gek dat het tegenwoordig zeer populair is om ze samen te boeken voor een feest, borrel of bruiloft. Een saxofonist kan nooit heel lang achter elkaar spelen, daarom is het ideaal dat hij meespeelt met de DJ. De DJ kan zijn muziek gewoon door draaien, op het juiste moment speelt de saxofonist mee voor dat bijzondere effect op uw evenement.

 

Uitbreiding voor een spetterend feest

Vindt u de DJ met saxofonist een heerlijke combinatie, maar mist u er nog net wat bij? U kunt er ook voor kiezen om bij de DJ en saxofoon, ook nog een percussionist te boeken. En om het helemaal compleet te maken een live zangeres erbij. Zo is Soul Percussive ontstaan. De DJ met muzikanten zijn funky, ritmisch en interactief. Ze zorgen gegarandeerd voor een geweldig optreden op uw studentenfeest. De act kan tijdens het optreden door het publiek lopen. Deze combinatie komt niet veel voor en zal dan ook zeker indruk maken op uw gasten.