Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Violist Julian
100% match

Violist Julian

Deze violist is voor iedere gelegenheid te boeken!
Violist Julian biografie Sinds hij een kind was heeft Julian de viool gespeeld. Geboren en getogen in Colombia en naar Nederland verhuisd...
Lees meer

€ 495 - € 1155
violist boeken receptie bruiloft feest violiste huren.jpeg
1/6
Violiste
Violiste
100% match

Violiste

De violiste speelt mooie klassieke viool muziek voor uw receptie, diner of ceremonie.
Prettig in het gehoor liggende klassieke muziek. Onze violistes kunnen op de achtergrond spelen of als ce...
Lees meer

4,9 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
The Piano Man
100% match

The Piano Man

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.
Deze getalenteerde muzikant is een zeer veelzijdig en veelgevraagd pianist. Hij is niet alleen pianist, maar ook componist...
Lees meer

5 (45 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
LIME boeken
100% match

LIME boeken

Boek deze artiest exclusief bij Evenses!
Wilt u lekker wegdromen bij een lofi lounge track, of wilt u met de voetjes van de vloer? Bij LIME bent u aan het juiste adres. LIME staat voor Live ...
Lees meer

€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Handpan

Mystiek, harmonieus en genezend. Zo worden de klanken van het Zweedse instrument genaamd een handpan genoemd. Samengebonden met de stress verlichtende krachten van de handpan, is het echt een waardevol instrument.

Een handpan of een pantam, is een muzikaal instrument dat werd uitgevonden door de Zwitserse artiesten Felix Rohner en Sabrina Schärer. Ze maakten een instrument uit een steelpan en vernoemde het hang (hand in het Bern Duits) wat wij nu als de handpan kennen. Later startte ze een bedrijf genaamd PANart en kregen ze zoveel vraag ernaar dat ze uiteindelijk meer vraag dan aanbod hadden. Hierdoor hadden ze het idee om hun klanten motivatiebrieven te laten sturen waaruit hun kozen wie er naar Zwitserland mocht om les te krijgen over de handpan en de geschiedenis. Een echte handpan is dus erg moeilijk te verkrijgen en de artiesten die het kunnen bespelen, zijn echte professionals die erin hebben verdiept.

Handpan werking

Naast het muzikale gedeelte, is een handpan ook goed voor uw fysieke en mentale gezondheid. Het instrument word namelijk gebruikt bij geluidstherapie. Dit komt door de frequenties, vibraties en de resonantie van de handpan dat effect kan hebben om stress, angst en andere mentale klachten te verlichten. We horen namelijk niet alleen met onze oren, maar ons lichaam voelt in werkelijkheid de muziek door vibraties. Doordat de handpan een van de weinige instrumenten is die de 1:2:3 frequentie verhouding aanhoud, wat betekent dat er in elke muzikale noot 3 frequenties zitten, heeft het een werkend effect op onze mentale gezondheid. Ons brein houd namelijk van het vereenvoudigen van frequentie verhoudingen en hierdoor heeft de handpan een kalmerend effect op ons. Dit is ook een reden waarom handpannen gebruikt worden voor meditatie en spirituele sporten zoals yoga.

Handpan muziek

handpan handpans handpan boeken.jpg

Natuurlijk is het belangrijkste bij een handpan de muziek. Muzikanten die professioneel handpan kunnen spelen, zijn echte artiesten die alles weten over het instrument en ook echt passie ervoor hebben. Deze passie kunt u merken door de prachtige muziek die hun laten horen. De klanken zijn kalmerend, vredevol en harmonieus met mens en natuur en samen met de krachtige effecten voor uw en uw gasten hun gezondheid, is de handpan echte toevoeging voor uw gelegenheid. Laat de handpan zijn magische klanken en krachten te werk gaan en ervaar de magie van het instrument met al uw gasten.

Handpan artiesten boeken

Wilt u een handpan boeken? Bij Evenses hebben wij voor u de beste Nederlandse handpan artiesten voor u klaar staan. Wilt u een duo die samen de mooiste muziek creëren? Wij hebben voor u de handpan brothers. Hun muziek word beschreven als hypnotisch en opwekkend en zijn perfect voor elke gelegenheid. Ze improviseren namelijk met hun muziek, waardoor elk evenement geschikt is hiervoor. Zelfs kunnen ze wanneer er wens is, de krachten en werking van de handpan zelf uitleggen na hun optreden zodat u niet alleen wegloopt met tevredenheid over de muziek maar ook kennis heeft over het instrument.

Of heeft u liever een solist? Zoek dan niet verder want Evenses bied Aphrodite die met haar passie en kennis iedereen sprakeloos maakt. Aphrodite heeft haar naam te danken aan de Griekse godin Aphrodite die bekend staat als de godin van schoonheid en liefde. Net als de Griekse godin, zal deze Aphrodite haar liefde en haar schoonheid laten zien door middel van de mooiste muziek met haar handpan. Haar muziek is perfect voor achtergrond muziek bij een bedrijfsfeest, borrel of bruiloft maar is ook geschikt voor andere gelegenheden.

Boek bij Evenses de beste handpan artiesten en laat hun, u en uw gasten een muziek ervaring beleven die u nog nooit heeft gekend.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar