Bent u op zoek naar een geweldige coverband voor uw jubileum, verjaardagsfeest, receptie of opening? Dan is Guilty Pleasure een echte aanrader. Bekijkt u aan de linkerzijde van de pagina de video's van de band om een goed beeld te krijgen van wat u kunt verwachten tijdens het optreden.

Guilty Pleasure is een band bestaand uit drie artiesten met een passie voor muziek.  Deze samenwerking is tot stand gekomen in 2016 na een gezellig avondje gourmetten. Een gemeenschappelijke liefde voor de Backstreet Boys en K-Otic was het begin van deze band. In de zomer van 2018 is het dan eindelijk zover de drie muzikanten duiken samen de studio in.

Met een breed repotoire weet deze band op veel verschillende evenementen een passende setlist te presenteren. Met nummers als Wannabe van de Spice Girls en Boom Boom Boom Boom van de Vengaboys maakt Guilty Pleasure elk feest compleet.

Wilt u Guilty Pleasure boeken voor uw personeelsfeest, evenement of gala? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Onderaan de pagina vindt u een greep uit het repertoire van Guilty Pleasure. Het repertoire bestaat uit Nederlands,- en Engelstalige nummers. Benieuwd naar de volledige lijst? Laat het ons weten, deze sturen wij u graag per e-mail toe.

Benieuwd naar meer video's van onze meest recente optredens? Bekijk dan onze facebook pagina.