< Terug naar overzicht

Gitarist Martein

Deze professionele gitarist bezorgt u een exclusieve en intieme sfeer!
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"In één woord: FANTASTISCH. Wat hebben wij genoten van het mooi gitaarspel van Martein. Mijn gasten hebben mij meerdere malen gecomplimenteerd met deze meer dan uitstekende gitarist."
Karlijn en Tim Boomsma
5
"Het spelen op de gitaar van Martein was bijzonder prettig. Het bracht meer rust tijdens het afscheidsdiner op mijn werk. Hartelijk dank Martein!"
Rob van de Beek
5
"Tijdens het bedrijfsfeest op mijn werk kwam Martein optreden. Iedereen was muisstil toen hij een snaar van zijn gitaar aanraakte. Het was adembenemend. "
Patricia Hoogendoorn
5

Gitarist Martein

Met professioneel gitarist Martein zorgt u gegarandeerd voor een exclusieve en intieme sfeer! Omdat populair-klassiek gitaar heel prettig is om naar te luisteren en niet overheerst, zorgt het voor de perfecte balans en een smaakvolle muzikale aankleding voor uw diner, bedrijfsborrel, congres, tuinfeest, bruiloft, receptie, verjaardag en andere gelegenheden.

 

Martein is een virtuoos gitarist, afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag, en is te horen als solist, in verschillende kamermuziek duo’s, ensemble of orkest en theaterstukken en musicals. Tevens is hij vaste gitarist in het ensemble van de bekende sopraan Mirusia. Hij speelt in overleg akoestisch of licht versterkt, afhankelijk van de locatie en concertvorm. Hij heeft weinig ruimte nodig en is hierdoor overal inzetbaar. Als aanvulling op de achtergrondmuziek speelt Martein graag een paar stukken als ‘mini-concert’, waarbij hij ook iets kan vertellen over de inhoud van de muziek. De gasten krijgen dan de gelegenheid eventjes écht te luisteren wat bijdraagt aan de totaalervaring!

 

Met gitaar als achtergrondmuziek in een populaire mix van Spaans Romantisch, Zuid-Amerikaans en Italiaans Klassiek krijgt uw gelegenheid een exclusieve sfeer met stijl! Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Suggesties voor bij deze act

Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
bruidsfotograaf huren

Bruidsfotograaf

Fotograaf

Bruidsfotograaf

FotograafDe bruidsfotograaf maakt een prachtige trouwreportage van uw bruiloft en trouwdag.295,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Klassiek

Songs