Eve is een gepassioneerde en enthousiaste fotografe die zich richt op het vastleggen van gedenkwaardige momenten tijdens iedere gelegenheid.

Haar favoriete gebied is het fotograferen van evenementen en het maken van prachtige portretten. Ze vindt het geweldig om mensen uit alle lagen van de bevolking en culturen te ontmoeten en daarbij de emoties en verbindingen tussen hen vast te leggen. Haar missie is om de essentie van ieder evenement vast te leggen en levendige beelden met hart en ziel aan haar klanten te bieden en een verhaal tot leven te brengen met creatieve en doordachte foto's.

Van oorsprong is ze Française maar ook met Engels en Nederlands kan ze uit de voeten. Ze is afgestudeerd aan de Nederlandse fotoacademie Fotovakschool in Amsterdam en neemt inmiddels regelmatig deel aan vele professionele bijeenkomsten op filmfestivals zoals het Rotterdam International Film Festival of het Nederlands Film Festival in Utrecht.

Ze levert hoge kwaliteit foto’s en service en is inzetbaar van corporate events tot bruiloften en verjaardagsfeestjes.  Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.