Foo Fighters Pretenders is een Foo Fighters Tribute Band. Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die werd gevormd nadat Nirvana uiteenviel. De multi-instrumentalist Dave Grohl, voormalig drummer van Nirvana, is grondlegger van Foo Fighters. Lange tijd maakte hij zelf alle demo's, later formeerde hij een band met bassist Nate Mendel, drummer William Goldsmith en gitarist Pat Smear.

Ook in Nederland maakte de Amerikaanse band grote indruk. Hun platen zijn erg populair en de band trad ook verschillende keren op in Nederland, onder andere een paar keer op Lowlands, op Pinkpop en in verschillende grote stadia. Deze Foo Fighters Tribute Band treedt op uit liefde voor de originele band en uit passie voor muziek. Ze hebben een enorme drive om van uw avond een ongekend feest te maken.

Wilt u Foo Fighters Pretenders boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.