Foo Fighters Pretenders

7 keer aangevraagd

Deze rockband maakt van uw avond een echt spektakel!

5 uit 5 sterren
€ 1145 - € 2060
Foo Fighters Pretenders 1 Huren Evenement.jpg
CUCIF HbQ
Foo Fighters Pretenders Boeken Bedrijfsfeest
Foo Fighters Pretenders Boeken Evenement
Foo Fighters Pretenders Boeken Festival
Foo Fighters Pretenders Boeken Verjaardag
Foo Fighters Pretenders Huren Feest
Foo Fighters Pretenders Boeken Bedrijfsevenement
Foo Fighters Pretenders 1 Huren Evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Foo Fighters Pretenders
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Bruiloft, Evenement, Festival, Feest, Overig
Categorie: Tribute band

Foo Fighters Pretenders is een Foo Fighters Tribute Band. Foo Fighters is een Amerikaanse rockband die werd gevormd nadat Nirvana uiteenviel. De multi-instrumentalist Dave Grohl, voormalig drummer van Nirvana, is grondlegger van Foo Fighters. Lange tijd maakte hij zelf alle demo's, later formeerde hij een band met bassist Nate Mendel, drummer William Goldsmith en gitarist Pat Smear.

Ook in Nederland maakte de Amerikaanse band grote indruk. Hun platen zijn erg populair en de band trad ook verschillende keren op in Nederland, onder andere een paar keer op Lowlands, op Pinkpop en in verschillende grote stadia. Deze Foo Fighters Tribute Band treedt op uit liefde voor de originele band en uit passie voor muziek. Ze hebben een enorme drive om van uw avond een ongekend feest te maken.

Wilt u Foo Fighters Pretenders boeken voor uw festival, evenement of feest? Deze act is bij Evenses te huren voor uw jubileum of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Puurs For Life
5 uit 5 sterren
Wat een mannen! Heel toffe mannen op het podium als naast het podium. Hun optredens hebben zeker het nodige Foo Fighters gehalte. Je merkt ook dat de artiesten zich amuseren op podium, om dan nog maar te zwijgen van de zanger die 90 min (!!!) het beste van zichzelf geeft! Altijd een plezier om naar deze muzikanten te kijken en te luisteren. You guys are awesome! Tot snel!
Halve Finale JamPop
5 uit 5 sterren
Met een enorme drive en enthousiasme brachten deze mannen een ode aan hun favoriete band. Vanaf het eerste akkoord hadden ze het publiek te pakken en hielden dat tot aan het laatste nummer in de houdgreep. Met heel veel power gezongen, en toch zuiver blijven: zeker een prestatie bij live-uitvoeringen!
Luuk de Wilde
5 uit 5 sterren
Top band, met top leden! Echt genoten van deze avond, bedankt!

Vergelijkbare acts

Back to the Sixties

Back to the Sixties

3 Beoordelingen

Deze zangeres met band neemt u mee terug naar de jaren '60 met haar rauwe, husky stemgeleid.

€ 695 - € 1530
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.