< Terug naar overzicht

Fiesta Holanda

Fiesta Holanda weet van iedere gelegenheid een knalfeest te maken met hun Caribische muziek.
vanaf: 
€895,-
5

Referenties

"Hele unieke band dit! Mijn 50e verjaardag was super gezellig door deze band. Ze wisten de gasten goed mee te nemen in hun muziek en iedereen heeft genoten. "
Michael de Wit
5
"Ongelooflijk genoten van Fiesta Holanda. Heerlijk lopen meezingen tijdens het optreden en iedereen is lekker mee gaan dansen. Ze namen het hele publiek mee in hun optreden, echt super goed gedaan."
Marie Schaap
4
"Zeker aan te raden. Netjes op tijd en hele gezellige mensen om mee samen te werken. Leuke en bekende liedjes meegezongen met ze allen!"
Lisa Antoinette
5

Fiesta Holanda

 

Fiesta Holanda is een unieke Caribean band die bestaat uit drie zangers en een percussionist. Zij hebben iets ontwikkeld waar niks in Nederland op lijkt. De band speelt Caribische muziek met Nederlandse teksten. Met veelal bekende liedjes, kunt u de hele show meezingen. Zij geven een show waar de vonken vanaf vliegen.

 

Fiesta Holanda biedt een avondvullend programma met bekende Nederlandse songs en feestelijke medleys voorzien van Caribische ritmes. Van Andre Hazes tot Doe Maar tot Nielson.

 

In 2009 is Fiesta Holanda ontstaan in Colombia. Een van de zangers werkte daar als vrijwilliger met kansarme kinderen. Hierdoor raakte hij gefascineerd door de aanstekelijke tropische muziek van het land. Als Nederlander wilde hij de muziekstijlen van de twee culturen mixen. Eenmaal terug in Nederland vroeg hij een aantal vrienden om zijn idee vorm te geven. Uiteindelijke is de groep uitgegroeid tot vier personen, die met hun jarenlange ervaring als entertainers hun show een perfecte invulling geven.

 

Wilt u deze unieke band boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Fiesta Holanda is in te huren voor elke gelegenheid; zoals uw evenement, huwelijk, dorpsfeest, verjaardag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

Coverband Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu. €1795,- Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
Marleen en Manuel 1

Marleen & Manuel

Pop duo

Marleen & Manuel

Pop duo Marleen & Manuel zijn afgestudeerd aan de Rockacademie en erg leuk om te boeken voor uw feest! €695,- Lees meer

Repertoire

Songs

 • André Hazes
  Bloed, Zweet En Tranen
 • Bennie Nijman
  Een Vrijgezel
 • De Sjonnies
  Dans Je De Hele Nacht Met Mij
 • Doe Maar
  De Bom
 • Doe Maar
  Smoorverliefd
 • Guus Meeuwis
  Verliefd Zijn Is Veel Leuker
 • Nielson & Miss Montreal
  Hoe
 • Oerend Hard
  Normaal
 • Ramses Shaffy
  Laat Me
 • Rowwen Hèze
  Bestel Mar
 • Trafassi
  Wasmasjien (Kleine Wasjes, Grote Wasjes)