Enzo Knol boeken

Boek Enzo Knol, Nederland's bekendste influencer!

prijs op aanvraag
Enzo Knol boeken
KTvkpRmY
bvmUkCmAOY
U QuqTIXpFg
noDTLezoBE
Enzo Knol boeken
Enzo Knol boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Enzo Knol
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bekend

Enzo knol

Enzo Knol, echte naam Enzo Erkelens, is geboren op 8 juni in 1993 in Rolde. Met meer dan 2 miljoen abbonees op zijn hoofdkanaal, is Enzo knol een van de grootste Nederlandse youtubers/influencers. U kunt bij Evenses Enzo Knol boeken!

Enzo Knol's oudere broer, Milan Knol, makte al eerder filmpjes op het platfrm YouTube en moedigde hiermee Enzo Knol om ook video's te maken. Enzo Knol zijn debuut was op 9 juni in 013, waar hij zijn eerste video online zette. Zijn doorbraak echter was in 2014 in februari waar hij een video had opgenomen waar hij viel door een fietsstunt en zijn arm brak. Zijn abbonees was op dat moment 400.000.

Enzo Knol uploadt elke dag een nieuwe video om 16:00 die gaan over zijn dagelijkse leven, dit soort video's worden ook wel vlogs genoemd. Zijn video's zijn vaak grappig bedoeld maar er kunnen ook serieuzere onderwerpen aan bod komen waar hij praat over minder leuke momenten in zijn leven.

Enzo Knol bereikte de 1 miljoen abbonees op 29 december 2015 en was sinds toen de grootste Nederlandstalige youtuber. Hij was vanaf die dag niet alleen meer op YouTube te zien, mar werd ook uitgenodigd om op tv te komen en kreeg Enzo Knol vele awards voor zijn prestaties. Ook is Enzo Knol te zien bij Madame Tussauds Amsterdam waar hij een wassen beeld heeft gekregen. Op 13 spetember 2018 bereikte Enzo Knol de 2 miljoen abbonees en nam hij in 2020 de titel van grootste Nederlandstalige youtuber over van StukTV.

Knolpower

Door zijn succes bracht Enzo Kol in 2015 zijn merk knolpower uit. Hij begon met een boek genaamd Knolpower waar hij onder andere zijn carrière uitlegde aan zijn fans en waar hij een cursus gaf in hoe je vlogs kan maken.

Later bracht hij ook merchandise uit zoals kleren en schoolspullen onder de naam knolpower. Ook dit had groot succes en zijn er vaak mensen te zien op straat die Knolpower merchandise aanhebben.

Enzo Knol boeken

U kunt Enzo Knol boeken bij Evenses. Bent u of iemand die u kent groot fan van Enzo Knol? Geeft uw kind een feest en wilt u Enzo Knol boeken? Heeft u een bedrijfsfeest en wilt u Enzo Knol boeken als gastspreker? Of wilt u Enzo Knol boeken voor een meet&greet bij een event? Bij Evenses kunt u gemakkelijk en snel Enzo Knol boeken. Boek Enzo Knol bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze Event specialisten.

Evenses werkt alleen met professionele artiesten en acts en hierdoor kunnen wij garanderen dat de enzo Knol boekingen altijd een succes zijn. Maak een praatje met deze grote youtuber, luister naar hoe hij van zijn youtube filmpjes een bedrijf heeft gemaakt en ervaar hoe het is om een vlog op te nemen. Boek enzo Knol bij Evenses.

Bij Evenses kunt u:
Repertoire Enzo Knol

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Donnie boeken

Donnie boeken

3 Beoordelingen

Donnie met zijn snelle planga op uw feest inhuren?

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.