'Måne' is een vrolijk akoestisch duo met een breed repertoire bestaande uit jazz, soul en popmuziek. Zij spelen bekende nummers maar ook hun eigen nummers! Dit duo is de ideale toevoeging voor uw bedrijfsfeest, evenement, feest en bruiloft.

Het duo is afgestudeerd aan de Rockacademie en zijn perfect op elkaar ingespeeld. Het zijn enthousiaste muzikanten met veel ervaring. De prachtige warme stem van de zangeres aangevuld door het verbluffende gitaarspel van de gitarist maakt dit duo tot waar genot om naar te luisteren! Al drie jaar lang verzorgen zij geregeld het naprogramma in Theaters Tilburg. Een kleine greep uit deze naprogramma's zijn Milow, Tim Knol, De Kleine blonde dood (theater) en Van der Laan en Woe (cabaret). Daarnaast hebben ze veel verschillende feesten tot een succes gemaakt!

Wilt u Måne boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Dit duo is bij Evenses te boeken voor uw gelegenheid en feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.