< Terug naar overzicht

Caribbean Vibe

Een swingend optreden van deze top drumband met een vrolijk en energiek Caribisch tintje.
vanaf: 
€975,-
4

Referenties

"Voor mijn moeder haar 50e verjaardag wilden wij (de kinderen) dat ze weer het gevoel kreeg dat ze voor eventjes in haar vaderland zou zijn. Caribbean Vibe heeft dit mogelijk gemaakt. Iedereen ging los en had zoveel plezier. Leuk om te zien hoe de ouderen hun dance moves uit de kast halen. Top avond! Bedankt!"
Delilah, Nigel en Shenayah.
5
"Wat een energie!!! Je wordt hier zo vrolijk van en de heupen beginnen spontaan te wiegen. Geweldig!!!"
Anita L.
4
"Voor onze bruiloft hadden we als verassing voor onze gasten een kort optreden van Caribbean Vibe, na de ceremonie. En een verassing was het zeker!!! Onze gasten gingen los, jong en oud. Alsof carnaval uit Rio op onze bruiloft was. Fantastisch optreden! De danseressen waren ook leuk en zorgden voor extra sfeer. "
Denilo en Kim
5

Caribbean Vibe

 

Drumband 'Caribbean Vibe' is een brassband met een Caribische tintje. Ze leveren swingend entertainment voor alle gelegenheden, of het nu een bruiloft, opening, braderie, pleinfeest, verjaardag of festival is, ze weten overal een leuke en energieke Caribische draai aan te geven. Deze act is leuk voor alle leeftijdsgroepen: kinderen, tieners, volwassenen en ouderen, de drumband heeft hier ruime ervaring mee. 

 

De drumband is te boeken met Caribische drummers, danseressen, blazers, vuurspuwer en steelband. Uiteraard is er ruimte voor verzoeken en thema’s. Een standaard optreden duurt 1 keer 30 minuten of 2 keer 15 minuten.

 

In 2012 alleen al, had 'Caribbean Vibe' meer dan 60 boekingen tijdens onder andere een opening van een winkel en winkelcentrum, verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest én een gala. Ook heeft de band op de achtergrond meegedaan bij een liveshow van het populaire TV programma “Hollands Got Talent”, daarnaast hebben ze op de achtergrond meegedaan in een reclamespot van een automerk en deelgenomen aan het tv programma “Join the beat”. Hier is ook een filmpje van te zien aan de linkerzijde van deze pagina.

 

Wij bieden 3 verschillenden pakketten aan, een klein, middel en groot pakket. De drumband is voor zowel kleine- als grote gelegenheden inzetbaar.

 

Pakket 1:
Het kleine pakket bestaat uit 4 drummers en 2 blazers.

 

Pakket 2:
Het middel grote pakket bestaat uit 4 drummers, 2 blazers en 2 danseressen.

 

Pakket 3:
Het grote pakket bestaat uit 6 drummers, 4 blazers en 4 danseressen. 

 

Andere speelopties dan deze drie opties zijn in overleg ook mogelijk.

 

Alle acts zijn eventueel uit te breiden met een vuurspuwer en/of Caribische steelband.
'Caribbean Vibe' is te huren voor boekingen door heel Nederland en België. Ze speelden o.a. in Amsterdam, Utrecht, Almere, Den Haag, Rotterdam, Antwerpen en Brussel. Dus, wilt u een swingende Caribische sfeer geven aan, bijvoorbeeld uw bruiloft, opening, braderie, bedrijfsfeest of gala geven, neem dan nu contact met ons op, of vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in. 

 

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dj drummer inhuren huwelijk

DJ met Percussionist

DJ & Percussie

DJ met Percussionist

DJ & Percussie Swingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest. €595,- Lees meer
Brassband boeken

Shake

Brassband

Shake

Brassband Deze Caribische brassband zal uw gasten en feest letterlijk wakker doen schudden! €795,- Lees meer
fotograaf evenementen huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer