Domien Verschuuren boeken

Wat Domien Verschuuren het liefste doet is radio maken, radio maken en radio maken. Al vanaf jongs af aan is het zijn grote passie en liefde. Een enthousiaste en gedreven artiest die te boeken is voor vele gelegenheden als bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement.

Boekingen van Domien Verschuuren

Bekend van diverse internetradio en lokale stations maar voornamelijk later als radio DJ bij 3FM met programma’s als ‘Domien is wakker’ en ‘Dit is Domien’ en bij Qmusic.

Radio maken doet hij graag maar hij is met zijn herkenbare stem ook in te zetten als voice-over en te boeken als DJ voor een leuk feest. Een show van Domien bestaat uit vele nummers, van nieuw tot oud en iedereen kent ze. De verschillende hits worden aan elkaar gemixt. Daarbij grijpt hij natuurlijk gretig de microfoon waardoor hij het publiek net dat beetje extra energie kan geven. Een feest vol gezelligheid, meezingen en dansen.

Wilt u Domien Verschuuren boeken voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in of neem contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.