Dolf Jansen boeken?

Dolf startte zijn cabaratiecariere met Lebbis in 1989 met succes wanneer hij aan het Lids Cabaret Festival meedeed. Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisieprogramma’s. Jansen heeft getourd in 2006 met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters en hijs is een graag geziene gast bij Pauw en De Wereld Draait Door.

Ook maakt hij geregeld speciale voorstellingen op maat voor congressen en bedrijven. en interviewt met scherpe tong. Op de radio is Dolf elke week te horen met ‘Afslag Thunderroad’ en ‘Spijkers met Koppen’. Dolf jansen is een betrokken mens. Hij zet zich in voor organisaties als Oxfam Novib en WarChild, de HIER!-campagne en natuurlijk het KWF. Dolf Jansen is inzetbaar als spreker, dagvoorzitter, interviewer, cabaretier en columnist.

Boekingen Dolf Jansen

Wilt u Dolf JAnsen boeken voor uw bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en event. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.