VDJ Pacer boeken

Maak kennis met allround VDJ Pacer. Hij beoefend al jaren met volle passie het vak. VDJ Pacer verzorgt zelf de Pioneer CDJ clubstandaard set, desgewenst aangevuld met Vinyl. VDJ Pacer past zijn stijl en genres op uw wensen aan met daaraan zijn eigen twist. Hij kan desgewenst een hele dag draaien en staat ook open voor verzoeknummers. Een video performance is ook mogelijk: een performance met passende VJ achtergrondvideo's, muziekvideo's, sfeerfoto's of live beelden.

Het aanbod van de DJ is uitermate geschikt als u zich een dag lang geen zorgen wilt maken over muziek en sfeer op uw locatie of evenement, én tot in de late uurtjes wilt genieten en dansen met uw gasten. Gelegenheden waar de DJ reeds veel ervaring mee heeft zijn: personeelsfeesten, bruiloften, grote festivals en winkelcentra.

DJ Pacer boeken voor uw feest? | Evenses.com

Boekingen van VDJ Pacer

Wilt u VDJ Pacer boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor al uw gelegenheden. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van VDJ Pacer.