Bruiloft DJ

145 keer aangevraagd

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.

5 uit 5 sterren
€ 795 - € 1510
bruiloft dj boeken
dj huren
dj bruiloft huren
allround dj huren
bruiloft dj
tUINLaPjXw
ZwWaGqBYis
JAU bWwG
bruiloft dj boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Bruiloft DJ
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Onze bruiloft DJ is geschikt voor elk soort bruiloft en maakt uw bruiloft compleet. Onze ervaren bruiloft DJ draait de muziek die jullie wensen. Onze bruiloft DJ kan uw muzieksmaak met gemak omtoveren tot een spetterend feest.

Bruiloft DJ boeken bij Evenses

Door de jarenlange ervaring levert deze bruiloft DJ gegarandeerd kwaliteit. Onze bruiloft DJ is dan ook op de hoogte van van de nieuwste trouw- en muziek hits.

100% tevredenheids-garantie

Evenses heeft een team van top DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, als bruiloft DJ en bedrijfsevenementen. Alle Bruiloft DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en in bekende Nederlandse clubs. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.

DJ boeken met compleet pakket aan licht, geluid en DJ-apparatuur:

Mocht het nog niet op de locatie aanwezig zijn dan kunt u de DJ show bijboeken. De Luxe DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chic kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen.

DJ Show uitbreiden: Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst. Hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.

Nog meer uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Luxe DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer oFf leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!

Bruiloft DJ?

Zou u graag een Bruiloft DJ willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Bruiloft DJ

Genres

Rock
Blues
Pop
Jazz
Dance
Soul
House
Disco
Nederlandstalig
Achtergrondmuziek
60s / 70s
Latin
Funk
Salsa
Hiphop
90s
80s
4 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Vera
5 uit 5 sterren
Wij hebben voor onze bruiloft een DJ geboekt via Evenses. De communicatie verliep soepel de muziek was top. Dit was een perfecte afsluiter voor onze bruiloft!
Henny van den Berg
5 uit 5 sterren
Bruiloft DJ geboekt voor mijn dochter die ging trouwen. De DJ was een echte, sfeermaker zeker aan te raden.
Job & Annelies
5 uit 5 sterren
Een verassende avond met een speciale DJ voor onze bruiloft. De muziek was zeer divers en de lichten en special effects maakten ons feest helemaal compleet!
Frederique Olsinga
5 uit 5 sterren
Deze DJ sloot precies aan om onze bruiloft. Helemaal onze muzieksmaak! Alles tot in de puntjes geregeld, klasse.

Vergelijkbare acts

DJ Classics

DJ Classics

4 Beoordelingen

Deze DJ zorgt met zijn tomeloze energie en zijn collectie vinylplaten voor een bijzondere show!

€ 825 - € 1570
De Victorybrothers

De Victorybrothers

15 Beoordelingen

Dit allround DJ duo komt graag naar uw gelegenheid om er gezamenlijk een groots feest van te maken!

€ 550 - € 1400
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.