DJ Barry Boeken

DJ Barry is een allround dj die wekelijks draait op bruiloften en feesten. DJ Barry draait moderne muziek, disco, funk, soul, en house op uw gelegenheid. Deze DJ zal de voetjes van de vloer krijgen en zal zijn muziek aanpassen aan alle leeftijden die aanwezig zijn. U kunt rekenen op een geweldige mix van uiterst dansbare muziek, waarbij jong en oud gegarandeerd een swingend feest beleven.

Dj Barry boeken

DJ Barry is een zeer ervaren DJ die de mooiste muziek professioneel voor u aan elkaar mixt. Deze allround dj kan aanvoelen wat het publiek wilt. Daarnaast kunt u ook verzoeknummers aanvragen bij DJ Barry. Ook is er ruimte voor minder bekende muziek en andere muziekstijlen. DJ Barry maakt er gegarandeerd een geslaagd feest van en zet de dansvloer in vuur en vlam. DJ Barry is ook te boeken in combinatie met een saxofonist.

Boekingen DJ Barry

Wilt u DJ Barry boeken voor uw feest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.