De fotograaf van vroeger is de enige echte nostalgische feestfotograaf, omdat hij nog met een honderd jaar oude procedure werkt. Hij is in staat net zo snel als digitaal zijn foto's te produceren. En dat met een tachtig jaar oude straatcamera! De belichting van deze foto's gebeurt met magnesiumlicht. De flits van de camera wordt gevormd door een ingenieus ontstekingsmechanisme dat een magnesiummengsel met een denderende knal doet ontvlammen.

 

Extra optie: max. 1 foto door deze fantastische fotograaf gemaakt tijdens uw opening, gala, bruiloft of van al het personeel tijdens uw bedrijfsfeest. Vraag ons hiervoor naar de prijs en vermeldt u er duidelijk bij dat het gaat om één foto. Voor een voorbeeld zie de hoofd afbeelding.

 

Wilt u de fotograaf van vroeger boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.