< Terug naar overzicht
Demo's
1

CMA zaal

CMA zaal

CMA zaal

Het gebouw waarin de theaterzaal zich bevindt, was voorheen een meterhuis van het stadsgasbedrijf. Het pand dateert uit 1893 en is industrieel erfgoed.

 

De theaterzaal geeft een warme indruk en is voorzien van een openhaard, een ruim bemeten bar, een dansvloer en een podium. De zaal is in te delen in een dans- en zitgedeelte en hierin kunnen uiteenlopende activiteiten plaatsvinden. U kunt in de zaal terecht met maximaal 250 personen, maar door zijn indeling is de ruimte ook uitermate geschikt voor kleinere groepen.

 

 

CMA ligt centraal en op loopafstand van het station Amsterdam Muiderpoort. De locatie heeft goede tram- en busverbindingen en is ook via de ringweg A10 goed bereikbaar.

 

 

U bent bij ons vrij om uw “eigen“ feest te organiseren. Maar wij kunnen u door onze jarenlange ervaring ook adviseren over de organisatie van welke activiteit dan ook. Denkt u over een trouwfeest, bedrijfsfeest, receptie, promotiefeest of andere activiteit? Wij staan klaar om u te adviseren of om uw feest van a tot z voor u te organiseren.