Clone Nederlandse zangers


Op zoek naar Nederlandse zangers?

Bent u op zoek naar een Nederlandse zanger die uw gelegenheid net dat beetje extra geeft? Dan bent u bij de juiste website. Evenses verzorgt al ruim 5 jaar de entertainmentwereld van professionele muzikanten zoals de Nederlandse zangers. Elk gelegenheid heeft zijn eigen thema en/of sfeer. Nederlandse zangers zijn nog steeds populair ondanks gewilde urban artiesten die de hitlijsten veroveren. Het publiek wilt nog altijd het mooie gezang met de juiste melodie horen van Nederlandse zangers. Bekende zangers boeken zal niet soepel verlopen als u niet goed geïnformeerd bent.... Lees meer

Populaire opties

Nederlandse Zanger of zangeres boeken. Bekijk hieronder de mogelijkheden

main
...

Welke Nederlandse zanger boeken?

Door de jaren heen zijn er zoveel Nederlandse zangers naar voren gekomen die het publiek raken. Guus Meeuwis met zijn klassieker 'Er is een nacht' dat vrijwel nog altijd afgespeeld wordt. Marco Borsato en zijn klassiekers zoals 'Dochters' en 'Rood". U heeft keuze uit zijn zoveel Nederlandse zangers. Maar de Nederlandse zanger die bij iedereen op nummer 1 zal moeten staan is toch wel echt André Hazes. Tot op de dag van vandaag worden zijn nummers nog beluisterd. Hoewel de Nederlandse zanger André Hazes al niet meer bij ons is, is zijn zoon André Hazes junior al jaren actief. De bekende zanger heeft net als zijn vader een aantal hits gescoord zoals 'Ik haal alles uit het leven', 'Wie kan mij vertellen' en niet vergeten 'Leef'. Wat bijna even succesvol is als zijn vaders 'Zij gelooft in mij'.

Kies uw genre uit voor de juiste Nederlandse zanger!

Bij elke evenement is er een thema dat de rode draad is. De juiste Nederlandse zanger vinden voor uw gelegenheid gaat gepaard met het thema. Heeft u als thema 'Carnaval' dan zult u eerder Wolter Kroes boeken voor uw carnavalsthema. De muziekgenre zal moeten passen bij uw publiek. Zijn het 60-plussers die liever jazz luister of zijn het jongeren die fan zijn van urban artiesten? Daar zal een Nederlandse zanger bij passen maar welke nou eigenlijk?

Minder bekende Nederlandse zangers

U kunt een Nederlandse zanger boeken. Maar als u de middelen niet heeft om een grote ster als Tino Martin boeken dan kunt u alternatieve boeken. Niet iedereen kan aan de top komen als Nederlandse zanger. Er spelen meerdere factoren om de grootste Nederlandse zanger te worden. Wat gebeuren er met de kandidaten van The Voice? U vond die jongeman heel goed zingen en vindt het jammer dat hij niet naar de finale is gegaan. Of de band die u hart heeft gestolen maar geen doorbraak heeft kunnen maken. Wat doen zij?

Ondanks dat de meeste Nederlandse zangers de erkenning niet krijgen die ze verdienen zijn zij wel populair op bruiloften, diners en feesten. Zangers als Yuri, Cole en Tayler zijn artiesten die uw gelegenheid de juiste sfeer geven. Zij zijn professionele Nederlandse zangers die vaker een bruiloft, diner of feest met kwalitatieve muziek hebben verzorgd. Zij steken uw favoriete bekende Nederlandse zangers zijn nummer in een nieuw jasje steken.

Boek nu bij Evenses uw Nederlandse zanger

Wilt u een Nederlandse zanger boeken voor uw gelegenheid? U kunt bij Evenses Nederlandse zangers boeken die volgens u een mooie toevoeging zou zijn voor uw bruiloft, diner of feest. Heeft u een krappe budget? Geen probleem! Evenses heeft professionele Nederlandse zangers die misschien minder bekend zijn maar wel een verpletterend optreden geeft. Evenses biedt u de beste prijs/kwaliteit verhouding. We zorgen dat de juiste Nederlandse zanger bij de juiste gelegenheid past.

FAQ

Waarom betaalt u 7% aan Buma als de Nederlandse zanger zijn eigen nummers zingt?
Wanneer de artiest eigen repertoire zingt kan er 7% van de gage bovenop geteld worden, die betaald wordt aan Buma. De prijzen zijn exclusief btw. Betalingen altijd uiterlijk 14 dagen voor optreden van een artiest.

Waarom betaalt u geen 7% aan Buma als er een onbekende Nederlandse zanger zingt?
In de meeste gevallen treden de onbekende Nederlandse zangers op in een privésfeer. Hierdoor hoef je bij het boeken van een Nederlandse zanger geen 7% af te staan aan Buma. Er zijn twee soorten evenementen:

  • Openbare evenementen; Openbare evenementen zijn openbaar toegankelijke evenementen. Evenementen waarvoor je niet uitgenodigd hoeft te zijn, maar waar iedereen een kaartje voor kan kopen. Zoals bijvoorbeeld een concert of voetbalwedstrijd. Maar ook evenementen waar je gratis naartoe kan, zoals braderieën, kermis of straatfestivals.

  • Gesloten evenementen; Een besloten evenement is een evenement waarvoor je geen toegangsbewijzen verkoopt en waarvoor op geen enkele manier publiciteit gemaakt wordt. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een feest voor leden van een vereniging. Over het algemeen is een besloten feest alleen voor genodigden.