Clone Nederlandse bands


De juiste Nederlandse band voor u

Bent u klaar om u bij de band aan te sluiten, maar weet u niet zeker wie er geschikt is voor jouw gelegenheid? Bedenk eerst goed wat voor sfeer u wilt creëren voordat u de act wilt boeken. Nadat iedereen heeft gegeten, is het tijd om u aan te sluiten bij de Nederlandse bands die u heeft gekozen voor uw bruiloft.... Lees meer

Nederlandse bands boeken voor uw bedrijfsfeest of verjaardag. Bekijk hieronder de mogelijkheden

main
...

De bands voorziet uw gasten van liedjes waar u van kunt genieten of dansen. De jonge mensen op uw feest luisteren misschien minder naar de jazzband en houden misschien meer van broederliefde.

Bij Evenses kunt u op elk moment Nederlandse bands boeken. We helpen u bij het boeken van een Nederlandse band. Uit ervaring weten we dat het bij klanten vaak ontbreekt aan de kennis om bij zulke gelegenheden Nederlandse bands te werven. Wij zorgen ervoor dat u geen onverwachte extra kosten of obstakels tegenkomt.

Neem daarom contact op met onze professionals en zij zullen u helpen met muzikanten zoals solisten of andere muzikanten.

(Beroemde) Nederlandse band

Bekende muzikanten zorgen voor hoogwaardige en mooie uitvoeringen. Er zijn vaak meer dan 5.000 uitvoeringen. De muzikanten kunnen ook privé-optredens verzorgen, zoals bruiloften of feesten.

De band Bløf treedt door heel Nederland op en geeft ieder jaar meer dan 50 optredens. Een erg gewild bent die elke evenement een spectaculaire avond van maakt. Bekende Nederlandse artiesten trekken meer publiek vanwege hun unieke en mooie nummers. Zij schrijven eigen nummers en produceren het zelf.

Wist u dat Bløf als coverband begon! Nu zijn zij één van de bekendste band uit Nederland.
Bløf

Coverbands

Bands die nummers uitvoeren die niet zelf zijn geschreven of geproduceerd, worden coverbands genoemd. Nederlandse bands in deze vorm worden doorgaans geboekt als goedkoop alternatief voor originele artiesten. Maar dit verminderde ze niet. Integendeel, coverbands kunnen zelfs hun fanbase opbouwen door het nummer een nieuwe look te geven. Say Cheese is zo'n coverband en is uitgegroeid tot een ideale trouw- en feestband.

Een voordeel van coverbands is dat ze doorgaans een breed repertoire hebben. Uw favoriete nummer kan in de track verschijnen. U hoeft u geen zorgen te maken dat nummers van Anouk, Di-Rect of The Beatles niet in alle tracks van de Nederlandse bands zullen verschijnen.
Party Collective

Tributebands

Een tributeband verschilt van een coverband. Het zijn beide bands die geen eigen nummer geschreven of geproduceerd hebben. De tributeband spelen nummers van andere grotere bands die gestopt zijn of minder toeren. De nummers worden tot in de perfectie nagespeeld door de tributeband.

Mocht u dus een band als U2 willen horen ondanks dat zij minder toeren dan kunt u een tributeband boeken. De kwaliteiten zijn bijna hetzelfde als de originele U2. Alleen heeft de tributeband het niet zelf geschreven of geproduceerd.

Zoekt u Nederlandse bands die uw favoriete artiest na speelt. Dan kunt u bij Evenses een offerte aanvragen voor uw favoriete artiest.

Goede organisatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Weet wat u op het evenement wilt hebben. Zorg ervoor dat alle apparatuur en personeel goed geïnformeerd is. Voordat naar Nederlandse bands gaat zoeken, is het handig om na te denken over wat de muzikanten nodig hebben.

Vaak worden er belangrijke randzaken vergeten zoals een microfoon, speakers, draaitafels en zelfs kabels vergeten. Sommige bands nemen eigen apparatuur mee wat voordeliger is voor u als klant. Maar in de meeste gevallen is dat niet zo.

De minder bekende muzikanten hebben vaak apparatuur mee zodat het voor de klant voordeliger is. Zij willen met liefde optreden en bieden daarom eigen apparatuur aan. Uit ervaring weten zij dat bruiloften en diners geen apparatuur hebben. Dit biedt een mooie uitkomst voor klanten die geen apparatuur hebben.

U kunt het beste contact opnemen met één van onze professionals bij Evenses. Zij zullen u de nodige kennis bijbrengen en u helpen met het boeken van Nederlandse bands.

FAQ

Hoe boek ik een Nederlandse band?

U kunt via onze website de beschikbaarheid van uw gekozen artiest of band bekijken. Er zal contact opgenomen worden met één van onze professionals. Zij zullen u aan de hand van uw gelegenheid en uw wensen de juiste band of muzikant vinden.


Wat zijn de voorwaarden?
U kunt op onze homepage de voorwaarden vinden omtrent boekingen.


Wat is een rider?
Een rider is in de theater- en muziekwereld een lijst van beschikbare voorzieningen die een artiest wenst of eist om zijn optreden mogelijk te maken.


Hoeveel kosten Nederlandse bands
Dit hangt af van meerdere factoren zoals nieuwe muziekreleases, tv-optredens en samenwerkingen. Bij de bekende artiesten zal er bij de management het voorstel voorgesteld worden. Hier zal de management van de desbetreffende artiest op ingaan. Wij zorgen ervoor dat wij u helpen met belangrijke technische vragen.