Clone of Bekende artiesten

Er zijn natuurlijk zoveel bekende artiesten die u kunt boeken voor uw gelegenheid. Uiteraard zijn er verschillen tussen bekende artiesten, de één is een volkszanger en de ander een popzanger. U zult dus goed moeten kijken welke bekende artiest u wilt boeken. Marco Borsato boeken voor uw techno feest zal niet gebeuren en Frans Duijts boeken voor een Hiphop festival zal verrassend zijn maar niet haalbaar. Weet u niet hoe u bekende artiesten boekt? Evenses is de website die al u zorgen wegneemt. Wij zorgen dat het beeld dat u heeft van uw gelegenheid ook op een realistische wijze wordt uitgevoerd. Bij het boeken van artiesten komt er meer kijken dan dat u denkt. Veel tijd wordt erin gestoken om tot een daadwerkelijk akkoord te bereiken met de bekende artiest en zijn/haar management. Daar heeft u waarschijnlijk geen tijd voor en wij willen graag onze tijd vrijmaken om u daarmee te helpen. Een bekende artiest boeken is een koud kunstje wat aanpassing voor nodig is aangezien de muziekindustrie om de minuut veranderd. Artiesten boeken zal niet makkelijk gaan vandaar dat het handig is om een goede 'vriend' in te schakelen. Natuurlijk iemand die verstand heeft van artiesten boeken.... Lees meer

Onze topaanbevelingen

Henkie T boeken



3 Beoordelingen

Edison Award genomineerde Henkie T weet elk feestje te laten knallen.

prijs op aanvraag

LouiVos boeken



2 Beoordelingen

LouiVos, ook wel bekend van het nummer 'Designers', is nu te boeken voor uw evenement.

prijs op aanvraag

Bekende artiesten: Bekijk hier een selectie van onze bekende artiesten voor uw evenement. Vraag een offerte aan voor uw favoriet!

main
...

Artiesten boeken (zanger)

De bekende zangers zijn in principe beroemdheden. Als je een groot beroemdheid bent als Gordon, Gerard Joling en Guus Meeuwis dan zal er meer bij komen kijken wat betreft het boeken van bekende artiesten. Er zal veel contact opgenomen worden met de management, artiest en de locatie van het evenement. De apparatuur moet afgesteld zijn, de catering moet geregeld worden en de vervoerskosten moeten doorberekend worden. Dit is nog maar het begin voordat je het topje van de ijsberg hebt bereikt. Uiteraard zal de nodige kennis handig zijn voor het onderhandelen met bekende artiesten. Je wilt artiesten boeken maar je wilt natuurlijk niet teveel betalen dan wat de bekende zanger eigenlijk kost. Elke dag is er iets nieuws in de muziekindustrie waardoor je je heel gauw zal moeten aanpassen. Heeft u een podium en muziek apparatuur? Dit zijn ook belangrijke factoren als u artiesten boeken. Kortom, een bekende Nederlandse artiest boeken vergt tijd en kennis.

Artiesten boeken (zangeres)

Als je het hebt over vocalisten dan moet je zeker de bekende vrouwelijke zangeressen niet vergeten. U kunt bekende zangeressen boeken als Maan, Tabitha, Willeke Alberti en nog vele andere bekende zangeressen. Hoewel vrouwen minder bewonderd worden vergeleken met de mannen in de muziekindustrie zijn er degelijk zeer beroemde, kwalitatieve vrouwelijke muzikanten. In 2020 moet u uitkijken voor deze 17 artiesten met o.a. S10, Madina en Sarita Lorena. Zij zullen zich in 2020 vestigen in de muziekwereld en zichzelf van onbekend naar bekende artiest leiden. De positie van vrouwelijke artiesten is in de laatste 10 jaar in Nederland veranderd. Een artiest als S10 is een meer terughoudend, mysterieuze artiest dat echt ingaat op haar psychologische problemen dat een steeds groter publiek aantrekt. Je hebt ook een vrouwelijke artiest dat zich meer focust op dansbare, vrolijke nummers zoals Numidia. Bekende zangeressen worden steeds meer erkend en onderscheiden zich meer van de mannen. Zij worden ook meer overwogen bij het boeken van artiesten.

U kunt een Nederlandse artiest boeken via Evenses. We hebben een ruime aanbod van Bekende zangeressen. Een Nederlandse artiest boeken spreekt u vast en zeker aan die u graag op uw gelegenheid wilt zien.

Artiesten boeken (DJ's)

DJ's, ook wel Diskjockeys genoemd, zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren. Zij zijn zelfs populairder dan grote popartiesten of topsporters. Festivals en feesten zowel in het binnen- en buitenland worden op grote schaal gevierd. Een DJ, meeste geboekte artiest, zorgt voor goede afwisseling van muziek waardoor het publiek een avond krijgt die zij nooit meer vergeten. Eén van de bekendste Nederlandse DJ die u ongetwijfeld kent is Martin Garrix. Na zijn single 'animals' ging de carrière van Martin heel snel en stond hij al gauw op plekken waar elke DJ van kan dromen. In de top 10 van de best betaalde van 2019 DJ's ter wereld behoren er zes Nederlandse DJ's tot de lijst. Dit laat zien dat Nederlandse DJ's vaak geboekt worden voor grote optredens waar een zeer groot publiek aanwezig is. Hoewel de DJ duo Afro Bros niet in de top 10 staan, zijn zij wel een grote naam binnen de muziekwereld. Zij produceerden het nummer 'X' van Nicky Jam dat minder dan een jaar 1,3 miljard views genereerde op YouTube. Artiesten boeken dan denken de meeste mensen aan DJ's. Dat is ook terecht. Zij worden het vaakst geboekt als een event manager een artiest wilt boeken.

Wilt u een spektakelstuk opvoeren voor uw gelegenheid met heerlijke dansnummers die u op dat moment alle problemen laat vergeten? Een Nederlandse artiest boeken? Dat kunt u via Evenses regelen. Nederlandse artiest boeken is voor ons bekend terrein.

Artiesten boeken (rappers)

Als je het over Nederlandse muziek hebt dan kunnen de bekende Nederlandse rappers niet ontbreken. Ieder jaar domineren de Nederlandse rappers de hitlijsten in Nederland. De radio kunnen er uiteindelijk niet meer omheen draaien en zullen de nummers op de radio draaien. Rappers Snelle zorgen ervoor dat hun woordspelingen de aandacht trekken van het publiek. Maar het is vooral bijzonder als de Nederlandse rapper ook nog een mooie zangstem heeft. Dat is aardig verrassend en verfrissend om naar te luisteren. Hierdoor wordt er een groter publiek bereikt dat resulteert in meer en spectaculaire optredens. Daarnaast zijn er rappers als Boef die als eerst zich positioneerde als een 'straatjongen' maar stap voor stap zich meer duwde richting het grote publiek door zichzelf te zijn. Hij liet zijn muziek spreken en via de jeugd was Boef waar weinig bekende rappers kunnen zijn, namelijk in de top. Wie wilt er nou geen bekende artiest boeken of misschien zelfs bekende artiesten boeken?

Gaat u artiesten boeken voor uw evenement dan zal een rapper u zeker niet ontgaan zijn. Rappers worden vaak geboekt vanwege de aanhang en de populariteit. U zult ze vast vaker op het nieuws tegenkomen. U vraagt zich zeker af als 50-jarige waarom zulke artiesten boeken belangrijk is. De jongeren hebben een steeds groter invloed op de populariteit van de artiest vanwege online streamingdiensten zoals Spotify. Daarom zullen event managers vaker artiesten boeken zoals rappers die volle zalen kunnen krijgen.

Via Evenses kunt u bekende en minder bekende artiesten boeken. Wij helpen u met het boeken van Nederlandse rappers. De beste prijs/kwaliteit verhouding en niet te vergeten de persoonlijke service.

Evenementen

Organiseert u een evenement en wilt u graag artiesten boeken? Hier zijn 3 handige tips die u helpen voordat u artiesten gaat boeken:

  1. Zorg dat de gelegenheid een duidelijke thema heeft
    Bij artiesten boeken is het belangrijk dat de type gelegenheid met thema duidelijk is. De sfeer bepaald wat voor type artiest u gaat boeken. Een rockband past bijvoorbeeld niet bij een Pop festival.

  2. Stel een overzichtelijke programma op
    Weet wanneer je de artiest wilt hebben en waar de artiest moet optreden. Artiesten boeken kost wat tijd en planning. De artiest zal waarschijnlijk met meerdere personen komen zoals een drummer, back-up vocalist of beveiliging. Hier zult u rekening mee moeten houden bij artiesten boeken.

  3. Geen idee hoe je artiesten boekt
    Als u niet weet waar u moet beginnen om een artiest te boeken dan is het raadzaam om een boekingskantoor te benaderen. Zij zullen u informeren over wie en wat past bij welke gelegenheid en zullen u uiteraard helpen met artiesten boeken.

FAQ

Hoe verloopt het proces bij het boeken van bekende artiesten?

U kunt via onze website evenses.com of evenses.be de beschikbaarheid van uw gekozen bekende artiest invullen. Hierin kunt u uw wensen invullen en de gelegenheid. We zullen contact met u opnemen om een duidelijk beeld te hebben van uw gelegenheid. Het is belangrijk dat er de nodige apparatuur aanwezig is en ruimte voor de bekende artiesten. Hier zal u goed naar moeten kijken en uiteraard zullen wij u de kennis en oplossingen bieden om tot een optreden te leiden. Wij zullen contact opnemen met de management van de bekende artiest en natuurlijk met de artiest zelf zodat de communicatie duidelijk en snel verloopt. Bij het boeken van bekende artiesten is er veel contact en kennis nodig. Daar helpen wij u graag mee.


Zijn de prijzen bij bekende artiesten exclusief Buma en wat houdt dit in?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken.

De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Uiteraard hangt het af wat voor gelegenheid het is. Een besloten gelegenheid zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals en concerten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Daarom is het altijd verstandig bij het boeken van bekende artiesten om een boekingskantoor in te schakelen.


Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drinken, een eenvoudige maaltijd enzovoorts. Naast dit soort riders kan er ook een technische rider zijn bij het boeken van artiesten waarbij geen geluid is inbegrepen. In technische riders staat bijvoorbeeld welke microfoons en hoeveel monitoren gewenst zijn. Gaat u artiesten boeken dan zult u hier rekening mee moeten houden.