< Terug naar overzicht

Budget Fotohokje

Een fotohokje huren maar dan goedkoop? De mini photobooth is dé oplossing voor feest & bruiloft
vanaf: 
€450,-
4

Referenties

"Wij hadden niet veel budget maar wilden toch wel graag een fotohokje op ons 50 jarig huwelijk. Ik werd super geholpen door Evenses én de gasten vonden het ook een succes. Een echte aanrader!"
Trea van der Hoef
4
"Heb dit hokje voor de super sweet 16 van mijn dochter geboekt. De meiden vonden het geweldig! "
Dion
5
"Leuke toevoeging op mijn bruiloft geweest. We vonden het vooral erg leuk dat de gasten een soort aandenken (de foto) meekregen. Was echt een leuke twist!"
Marielle de Groal
5

Budget Fotohokje

Foto's van u en uw gasten: de eyecatcher voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest! Dit voordelige fotohokje heeft alle functionaliteiten die een normaal fotohokje ook heeft. Het enige verschil is dat u niet het hokje in hoeft maar dat u gewoon voor de stijlvolle mini photobooth kan te staan. Zo heeft u toch het plezier van een fotohokje en bent u goedkoop uit.

 

Dit voordelige fotohokje maakt foto's van hoge kwaliteit en print ze ook direct. Met de snelle printertijd van slechts 8 seconden kunnen alle gasten op uw receptie, huwelijk of verjaardag plezier hebben van de photobooth. De photobooth is zeer eenvoudig te bedienen en de op- en afbouw wordt door onze vriendelijke medewerkers gedaan. Wij leveren hem dus startklaar op bij uw feest.

 

Het fotohokje wordt geleverd met
– 300 foto-afdrukken
– Mooi fotokader
– Bezorg- en ophaalservice
– Digitale oplevering van alle gemaakte foto's
– Geen tijdslimiet (tot 24 uur)

Maakt u meer dan 300 foto's? Alle foto's worden alsnog digitaal opgeslagen en krijgt u naderhand op een USB stick. Indien u er meer wilt afdrukken dan is dit uiteraard mogelijk. U kunt  van tevoren extra foto's bestellen voor €35,- per 50 extra foto's.

 

 

Op deze pagina staan foto’s en filmpjes van hoe het fotohokje er kan uitzien. Laat u vast inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Wilt u een fotohokje/photobooth huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, feest, jubileum, verjaardag of huwelijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid. €445,- Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

Typetje Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen. €345,- Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

Fotohokje De mooiste herinneringen aan uw evenement! €575,- Lees meer