De beste artiesten voor op jouw bruiloft

Bruiloft boeken Evenses.jpeg

Bruiloft artiest

Met een of meerdere artiesten op je bruiloft wordt jullie dag een groot spektakel. Ons aanbod van live artiesten is erg breed. Voor ieder koppel zit er dus wel iets tussen. Een zanger, zangeres, duo of bandje zorgt voor extra sfeer op jullie feest. Ook weten de artiesten hoe ze jullie gasten de dansvloer op krijgen. Of jullie nu van latin, akoestisch, pop, jazz, rock of soul houden, met één van de volgende artiesten wordt jullie bruiloft een echte party!

Een artiest voor elk huwelijksmoment

Als je denkt aan muziek op je bruiloft, denk je toch al snel aan een DJ, band of zanger(es) die aan het eind van de dag optreedt, tijdens het feest. Toch zijn er tijdens de bruiloft nog tal van andere momenten waarbij muziek net wat meer sfeer brengt, zoals tijdens de ceremonie, het diner of de receptie. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om wat nummers te downloaden en een playlist af te spelen op je computer, maar dit is toch minder persoonlijk. Is het niet veel mooier als je tijdens de ceremonie een romantische viool of harp hoort of een akoestiek bandje tijdens de receptie? Een artiest brengt precies de emotie over die jullie en de gasten op deze dag voelen. Denk je erover om een of meerdere live artiesten op je bruiloft te laten optreden? Dan geven wij je alvast wat tips. Wij hebben de meest populaire artiesten voor je op een rijtje gezet. Ze zijn ingedeeld per onderdeel van de trouwdag. Dus van ceremonie tot feest.

Muziek voor de ceremonie

Met romantische klanken op de achtergrond, wordt het nog onvergetelijker om het ja-woord te geven.

Violiste

Een violiste kan op de achtergrond van de ceremonie spelen. De violiste speelt voornamelijk klassieke muziek, waarbij stukken van zowel bekende componisten als minder bekende stukken worden vertolkt. Je kunt ervoor kiezen om een of meerdere violisten in te huren. Onze violisten hebben een ruime ervaring, zijn professioneel en hebben aan het conservatorium gestudeerd. De violist kan natuurlijk ook optreden op het diner.

Harpiste Lianna

Harpiste Lianna verzorgt prachtige achtergrondmuziek, waarmee ze de juiste sfeer aan jullie ceremonie toevoegt. Lianna is een waar harptalent. Ze is afgestudeerd aan het conservatorium in Utrecht en heeft daarna nog tal van lessen gevolgd. Als soliste trad ze op met diverse orkesten in het binnen- en buitenland. Verder heeft ze verschillende prijzen gewonnen. De harpiste heeft zelfs een platencontract bij een groot Amerikaans muzieklabel. Kortom; Lianna is een echte professional.

Gitarist Martein

De professionele gitarist Martein zorgt voor een intieme en exclusieve sfeer op jullie ceremonie of diner. Zijn gitaarspel overheerst niet. Het is dan ook een smaakvolle muzikale aankleding voor de ceremonie of het diner. De gitarist is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en heeft een jarenlange ervaring. Zo is hij te horen als solist en is hij vaste gitarist in het ensemble van de sopraan Mirusia. Aangezien hij met zijn gitaar weinig ruimte nodig heeft, is hij overal inzetbaar op jullie bruiloft.

Muziek voor de receptie en het diner

Een prettig muziekje tijdens de receptie of het diner is een echte sfeermaker. Hiermee wordt jullie diner of receptie nog gezelliger.

Mobiele DJ

Je zou het niet verwachten, maar de Mobiele DJ is een perfecte aanvulling voor het diner. Hiermee genieten de gasten van muziek en sfeer zonder overlast. Bovendien is de DJ booth heel makkelijk te verplaatsen, waardoor je dus geen geluidstechnicus nodig hebt. Evenses biedt een ruime keuze aan DJ’s die met een DJ booth werken. Bovendien draait de DJ alle muziekstijlen en houdt hij rekening met jullie wensen en voorkeuren. Een groot voordeel van de Mobiele DJ is dat hij niet afhankelijk is van elektriciteit. Hij kan dus ook op een plek draaien zonder veel voorzieningen. De DJ booth is namelijk al voorzien van twee accu’s en een 1100 Watt speaker.

Zangeres Suzy Jane

Zangeres Suzy Jane zorgt voor een sfeervol achtergrondmuziekje, waarbij ze zichzelf op de piano begeleidt. De zangeres brengt een zeer gevarieerd repertoire ten gehore en vertolkt de mooiste R&B, jazz en pop nummer. Een mooie sfeermaker voor het diner!

Acoustic Flavor

Dit akoestisch duo speelt de mooiste liedjes van bekende artiesten als Aretha Franklin, Amy Winehouse, Bill Withers en Adels. Het duo bestaat uit een soulvolle zangeres en een gitarist. Met hun smaakvolle achtergrondmuziek verzorgen ze een feestelijke en intieme sfeer op jullie diner of bruiloftsfeest. Acoustic Flavor is ook te boeken in combinatie met een contrabassist en/of percussionist. Dit maakt het duo tot een band met zuidelijke flair en passie.

Zanger-pianist Steve

Zanger en pianist Steve heeft een ruime ervaring met het verzorgen van muziek tijdens bruiloftsfeesten- en diners. De zanger zingt prachtige ballads en luisterliedjes terwijl hij zichzelf op de piano begeleidt. Bij iedere gelegenheid zorgt hij voor de juiste sfeer. Zo kan hij ook nummer spelen waar jullie gasten op kunnen dansen, swingen en meezingen.

Muziek tijdens het trouwfeest

Het trouwfeest is hét hoogtepunt van de dag. Natuurlijk wil je er een echt dansfeestje van maken. Dat lukt je zeker met een van de volgende artiesten.

Allround DJ

Een allround DJ draait de beste songs van toen en nu. Deze DJ is perfect om in te huren als je graag verschillende muziekstijlen op jullie feest wilt horen. Een allround DJ brengt tal van stijlen ten gehore, van pop en disco tot R&B en rock. Natuurlijk worden er ook tal van bekende meezingers gedraaid.

Luftwaffel

Met Luftwaffel op jullie feest gaat iedereen geheid los! Deze artiesten draaien de allerlekkerste hitjes op je feest. De gasten krijgen een geweldige mix te horen van fijne, dansbare muziek voor jong en oud. Wat je van Luftwaffel kunt verwachten? Een vette show vol dikke beats en toffe meezingers, veel special effects en gave stunts. De band bestaat uit feestkoningen die de zaal bombarderen.

Drummende DJ

De DJ draait de fijnste songs terwijl hij op de muziek drumt. De drummende DJ heeft een grote passie voor muziek, draait nummers en maakt ook nog eens zijn eigen muziek. De unieke combinatie van draaien en drummen tegelijk is goed te combineren met diverse muziekstijlen. Met een live saxofonist erbij wordt het optreden van de drummende DJ helemaal swingend en spetterend.

PartyCollective

PartyCollective zet jullie trouwfeest op zijn kop. Deze partyband speelt de beste hits van toen en nu vol energie. De coverband speelt de mooiste classics en de songs van nu. De band speelt alle songs live. PartyCollective bestaat uit vijf mannen en een dame. Samen zorgen ze ervoor dat jullie bruiloft een feest wordt om nooit te vergeten.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar