Britt Dekker boeken

Britt Dekker was voor het eerst op TV te zien bij het datingprogramma "Take Me Out". Na het datingprogramma is Britt Dekker gevraagd voor het programma "Echte Meisjes in De Jungle" en heeft het programma gewonnen! Hierna begon Britt Dekker met het presenteren van haar eigen programma samen met haar vriendin uit de jungle Ymke en brengt daarna zelfs een eigen single uit.

Britt zit zeker niet stil en is nu haar eigen YouTube kanaal begonnen, 'Paarden TV'. In alle filmpjes van 'Paarden TV' komen verschillende onderwerpen aanbod die allemaal gerelateerd zijn aan paarden. Britt Dekker bezoekt ook meerdere paardenevenement waarvan ze ook filmpjes maakt. Elke maandag post Britt weer nieuwe filmpjes op haar YouTube kanaal.

Britt Dekker boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of congres

Bent u geinteresseerd in een leuke en hilarische presentatie van Britt Dekker? Bel of mail dan met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende offerte voor Britt Dekker. U kunt ons voor eventuele vragen over het boeken van Britt Dekker 7 dagen per week telefonisch en per mail bereiken.