< Terug naar overzicht

Brazillian Sensación

Deze bossanova band speelt heerlijke latin muziek, u waant zich op de stranden van Brazilië!
vanaf: 
€895,-
4

Referenties

"Voor onze receptie hadden wij een optreden van Brazillian Sensación geboekt. Onze complimenten voor de uitvoering, het was rustgevend en erg mooi. "
Bas en Sanne Havink
4
"Door de mooie muziek van de band kwam er op onze zakelijke borrel een goede en vrolijke, informele sfeer. Wij zijn erg tevreden!"
Stefan Fernhout
4
"Fantastische band! We kunnen niet anders zeggen. Leuke mensen, mooie muziek en een goede vibe. Heel erg bedankt."
Nina en Meike
5

Brazillian Sensación

Bossa Nova en Latijnse muziek: deze zomerse band maakt muziek waar heupen van gaan swingen en billen van gaan draaien. Door artiesten als Joao Bosco, Djavan én Antonio Carlos Jobim is deze muziek perfect voor uw gelegenheid. Door de speelse arrangementen, een akoestische sound en veel ruimte voor improvisatie, is dit de band voor uw zomers event. 

 

De band Brazillian Sensación wordt ingevuld door een selectief en professioneel team aan muzikanten (bestaande uit een zangeres, bassist, gitarist/pianist en drummer). Ze spelen een afwisselend programma van bekende stukken uit de bossa nova, samba, jazz en latin. Deze zwoele muziek is perfect voor een receptie, zakelijke gelegenheid, diner of intiem feest. Bij een optreden van Brazillian Sensación waant u zich op een zonnig strand met een Caipirinha in de hand en de geluiden van de jungle op de achtergrond. Zeg nou zelf, dat wil toch iedereen?

 

Wilt u Brazillian Sensación boeken voor uw feest, bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of festival? Brazillian Sensación is via deze website in te huren voor een breed scala aan gelegenheden: uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

Coverband Deze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu. €1795,- Lees meer
spaanse muziek bruiloft bedrijfsfeest boeken

Latin Trio

Latin Band

Latin Trio

Latin Band Dit Spaanse trio speelt de mooiste Zuid Amerikaanse en Latin muziek met een zwoel randje. €1045,- Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €545,- Lees meer
Zangeres   Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang Een swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres. €645,- Lees meer

Repertoire

Genres

  • Latin
  • Jazz