Bonno & Esmé boeken

Bonno & Esmé zijn twee getalenteerde en creatieve muzikanten. Ze zijn een unieke duo met Esmé (zangeres) met haar prachtige stem en Bonno (gitarist) met zijn mooie akoestsiche klanken. Het duo heeft hun studie afgerond op het Conservatorium van Haarlem. Hierdoor hebben ze een rijke muziekale achtergrond.  Hun muziek is prachtig en dat voel je als luisteraar meteen. Het duo zoekt samen bij elk nummer de grens op en maken van elk nummer net even een andere versie dan je al kende dat is de reden waarom dit duo zo uniek maakt. Met hun fijne, speelse en warme manier van spelen, maken ze van bekende en onbekende popnummers, een net even andere versie, maar wel mooi en zacht.

Bonno & Esmé boeken

De afgelopen jaren hebben ze opgetreden bij het Patronaat, Paradiso, Haarlem Jazz, Bevrijdingspop, Gebr. de Nobel en de Duycker.

Boekingen Bonno & Esmé

Dit unieke Duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te genieten van de muziek bij deze duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Bonno & Esmé voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.