Zangeres & gitarist Just Yet speelt op elk soort event

Zangeres - gitarist Just Yet is met haar gevarieerde repertoire de juiste keuze om in te huren voor uw trouwerij, evenement, familie bijeenkomst of bedrijfsfeest. Zangeres Just Yet is met haar gitaar een troubadour onder de zangeressen en vrouwelijke gitaristen. Ze speelt verschillende nummrs van deze tijd, zoals Passenger, tot bekende nummers van Michael Jackson maar is ook zeker de minste niet om Nederlandse klassiekers als Wim Sonneveld tot haar te nemen.

Of u nou een bedrijfsfeest, een bruiloft, een jubileum of evenement oganiseert, zangeres - gitariste Just Yet staat voor u klaar. Zij is een manusje van alles en speelt erg gevarieerd, ze is  dan ook de juiste artiest om in te huren om de achtergrondmuziek te verzorgen tijdens een diner, een rustig feest of voor bij de familie barbecue. Dit is omdat zij nummers klein en heel mooi weet te vertolken. U kunt haar boeken voor verschillende gelegenheden, de grootte is geen probleem. Wilt u een zangers die ook nog eens goed is op de gitaar en nummers zingt van toen maar ook van nu? Boek dan gitariste - zangeres Just Yet.

Wilt u deze geoefende gitarist en zangeres Just Yet met een subliem stemgeluid boeken voor op uw BBQ, trouwfeest, receptie of andere diverse evenementen? Deze act is via Evenses te huren voor uw huwelijk, braderie, bruiloft of andere gelegenheid. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. . We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.