Teske de Schepper

Teske de Schepper is zowel bekend als een Nederlandse zangeres en al jaren actief als blogger en vlogger op YouTube. Op haar dertiende begon Teske met het schrijven van blogs en heeft hiermee haar hele puberteit vast weten te leggen. Inmiddels heeft Teske meer passies ontwikkeld, waaronder zingen.

In 2015 tekende zij een contract bij Universal Music en bracht haar debuut single 'Rewritten' uit. Hier heeft zij zeven weken mee in de Tipparade. In 2016 begon Teske met een nieuwe start in haar muziekcarrière, ze bracht toen haar nummer 'Opnieuw' uit en hieropvolgend een eerste EP waarop, naast 'Opnieuw', ook de nummers 'Bla Bla Bla' en 'In M'n Glas' te horen waren. Inmiddels is Teske met haar 22 jaar een welbekende zangeres in Nederland. In 2017 deed zij haar eerste tour en werkt nu hard aan haar nieuwe album. Hiernaast maakt de entertainer en dierenvriend ook nogsteeds video's op YouTube, waar zij verschillende onderwerpen in haar leven bespreekt en haar passies nog graag deelt.

Teske boeken

Wilt u Teske boeken voor uw feest of festival? De zangeres is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in of neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.