< Terug naar overzicht
Demo's
Typetje boeken feest festival

Schoonmaakster

Door dit typetje zullen uw gasten binnen no-time een glimlach op hun gezicht hebben!
vanaf: 
€295,-
4

Referenties

"Het was super. hoe je het bracht, dat je alle info hebt verwerkt en hoe je iedereen hebt weten te boeien. Het grootste compliment vond ik wel dat er gasten waren die verschrikt keken en dachten dat je een nieuwe gast was die bij onze vriendenkring behoorde! Prachtig. Wij hebben al veel complimenten voor je in ontvangst genomen!"
Janneke
4
"Leuk, vermakelijk van een hoog niveau, iedere cent waard. Wij kijken terug op een geslaagde en vrolijke bijdrage van deze act aan onze jaarvergadering. In tegenstelling tot vele andere typetjes, is jullie typetje niet alleen leuk, maar ook in staat om zich te houden aan gemaakte afspraken. Jammer dat het geen verrassing meer zal zijn om volgend jaar weer te boeken. Ik wens je veel leuke komende voorstellingen toe. Ik denk dat mjin collega's je wel eens zullen bellen. Dankjewel."
Jeremy Shalock
4
"Wat was het fantastisch afgelopen zaterdagavond 14 mei het gouden huwelijksfeest van mijn ouders, ze hebben allemaal genoten, ze waren bij binnenkomst zeer verbaast dat er nog iemand aan het werk was, het is zeker een aanrader, je breekt echt het ijs , het was bijzonder, veel succes verder en wie weet doen we nog een beroep op jou, namens de familie hartelijk bedankt."
Familie Huipkens
5

Schoonmaakster

Gedurende haar jarenlange schoonmaakcarrière is Mien al bij werkelijk iedereen over de vloer geweest. Tijdens het zorgvuldig verzorgen van uw interieur heeft zij uiteraard de nodige schone én vuile was buiten zien hangen… Ook uw gasten ontkomen niet aan een pittige schoonmaakbeurt.. Daarnaast is Mien een ster in het verwelkomen van uw gasten!

 

Een typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Onze typetjes zijn professionele acteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor zijn zij altijd in staat om in te spelen op de sfeer op elke gelegenheid, ongeacht het publiek of het soort feest.

 

Werkwijze:
Onze acteurs nemen van tevoren contact met u op, om uw persoonlijke wensen voor uw gelegenheid te bespreken. Ter ere van wie of wat is het? Het leukste is natuurlijk als de informatie grappige en frappante feiten bevat. Onze acteur zal deze informatie op komische wijze presenteren tijdens de gelegenheid.

 

De act kan ingezet worden tijdens uw gelegenheid of feest, maar uw gasten kunnen ook worden verwelkomd door onze act. Daarnaast kunnen onze typetjes een verfrissende afwisseling zijn tijdens een cursus, presentatie of een seminar.

 

Wilt u ook een komische, bijzondere act huren op uw feest, opening, verjaardag, evenement, bruiloft of jubileum? Via onze website kunt u de leukste acts boeken!

 

Suggesties voor bij deze act

Franse chansons boeken feest

Trio Sans Soucis

Coverband

Trio Sans Soucis

Coverband Franse chansons herleven met deze muziek, gespeeld door dit gipsy jazz trio. €695,- Lees meer
Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €445,- Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

Typetje Het typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest. €295,- Lees meer
nova johnson foto

Zangeres 'Nova Johnson'

Zangeres 'Nova Johnson'

Met een dijk van een stem is deze zangeres geschikt voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest €495,- Lees meer