< Terug naar overzicht

Dré Hazes boeken

Dré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een heerlijk accent heeft hij toch, dat laat het gezang zo gezellig klinken!"
Lincey van Rooij
5
"Wat een leuk mens lijkt het me! Althans bij de optredens komt hij heel vriendelijk over"
Michelle van Waas
5
"Zijn liedjes zijn bekend bij heel veel mensen, gewoon omdat het van die meezingers zijn!"
Priscilla van Gils
5

Dré Hazes boeken

Dré Hazes boeken 

 

André Hazes jr. ook wel bekend als Dré of Dreetje Hazes, is een Nederlandse zanger en presentator, hij is de zoon van de geroemde volkszanger André Hazes. Hij had diverse hits binnen gesleept zoals 'Bedankt mijn vriend' die in combinatie met zijn vader uitgebracht werd, maar ook hits als 'Leef' en 'Steeds Weer' vallen in de smaak bij het Nederlandse publiek.

 

André Hazes jr. kan niet alleen zingen, hij doet het ook goed op televisie. Hij nam al deel aan programma's als 'Kinderen Dansen op het Ijs' en speelde een rol in de soap 'ONM'. Ook presenteert André Hazes jr. het SBS 6-programma 'Rad van Fortuin'. André Hazes jr. zingt sinds 2013 jaarlijks bij de Holland Zingt Hazes concerten in de Ziggo Dome. Hier komen diverse bekende Nederlandse artiesten hits zingen van André Hazes. In december 2013 bracht hij zijn eerste soloalbum uit. Tegenwoordig wordt het bekende nummer 'Leef' in diverse cafes en kroegen gedraaid. De tweede nummer 1-hit van Dré Hazes ontstond na zijn deelname aan 'De Beste Zangers van Nederland', hier coverde hij het nummer 'Ik leef mijn eigen leven'.

 

Verder was Dré Hazes in 2013 nog jurylid van het programma Bloed, Zweet & Tranen, hier ging men opzoek naar de nieuwe Nederlandse volkszanger(es).

 

Boekingen Dré Hazes

 

Wilt u André Hazes jr. boeken voor uw feest, studentenfeest of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

Fotohokje Een leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje. €445,- Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers. €645,- Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. €695,- Lees meer
guus meeuwis boeken evenement bedrijfsfeest

Guus Meeuwis boeken

Bekende zangers

Guus Meeuwis boeken

Bekende zangers De Nederlandse held Guus Meeuwis zorgt voor een uitbundig feest! €2095,- Lees meer