< Terug naar overzicht

Berget Lewis

De Lady of Soul Berget Lewis kunt u nu bij ons boeken voor een geweldig optreden
vanaf: 
€3750,-
5

Referenties

"Wat een geweldige zangeres! Ze maakte er een onvergetelijke avond van."
Suzanne van de Plas
5
"Kippenvel, in het echt klinkt ze nog beter dan op tv!"
Merel Schneider
5
"Een geweldige avond gehad! Het ene moment zorgde ze voor tranen in je ogen, om het volgende moment iedereen zover te krijgen de dansvloer op te gaan."
Maria Veldboer
5

Berget Lewis

Berget Lewis, bekend als een van de Ladies of Soul. Ze is nu te boeken bij Evenses. Ze heeft met meerdere succesvolle artiesten opgetreden. Ook is ze te zien in de grote musicalproductie 'Dream Girls', als Effie White. Berget is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De soulvolle zangeres is in te huren voor verschillende gelegenheden, zoals een gala, bedrijfsfeest of jubileum. 

 

Berget is uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’. Als een van de 5 leading ladies van de ‘Ladies of Soul’ knalt ze van de bühne met haar krachtige stemgeluid. Ze staat tot ver over de grenzen met de bekendste artiesten op de grootste podia en betoverde haar publiek tijdens haar uiterst succesvolle theatertours. Ze schitterde als Maria in het televisiespektakelstuk ‘The Passion’ en wordt alom geroemd als een vocaal fenomeen met een prachtige carrière. Met haar ‘selftiteld album ‘Berget Lewis’ vind ze haar stem, maar in de rol van Effie White in de sensationele musical Dreamgirls overstijgt Berget zich zelf. 

 

“Ik heb lang nagedacht of dit voor mij de juiste stap was binnen mijn carrière en of ik de emotionele rol van Effie White kon dragen. Daarnaast is een musical als Dreamgirls vocaal en fysiek erg heftig” legt Berget uit.  In de rol van Effie heeft Berget Lewis binnen het ambitieuze, maar naïeve trio de beste stem, maar moet ze de leadzang toch laten aan de knappere Deena. Met dit musicaldebuut overstijgt Berget Lewis zichzelf. De veelal lovende recensies liegen er niet om.

 

De liedjes voor haar ‘selftitled’ album ‘Berget Lewis’ schreef Berget samen met een team van internationaal gerenommeerde muzikanten. Berget werkte de eerste vier maanden van 2013 in Londen met producer Andreas Olsson (o.a. Jason Mraz, Mary J. Blige, James Morrison) en het muzikantencollectief The Suppliers. Het leidde tot een album met elf enerverende songs, waarin ze haar gevoelens deelt over de diepe dalen en hoge pieken die haar leven de laatste jaren kenmerkten. Emotionele ballads, dampende rock & soul stampers en alles daar tussenin leveren een opwindend album op. Zeer persoonlijk, openhartig, goudeerlijk en muzikaal onovertroffen, is dit de plaat die Berget Lewis altijd al heeft willen maken. “Ik ben zo trots op deze cd. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf heb gevonden en dat dit is wie ik wil zijn.”

 

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget haar stem in het kerkkoor, waar ze op jeugdige leeftijd gospel zong. Het was een mooie start, want ze toerde al op vijftienjarige leeftijd met een gospelkoor door Amerika. Eind jaren negentig richtte ze haar groep Berget Lewis Gospel Train op, waar ze overal in het land furore mee vierde. Haar carrière nam pas echt een vlucht toen ze toetrad tot Total Touch, waarna haar grote doorbraak niet lang op zich liet wachten. Begin 2007 bracht ze ‘Deeper Love’ uit, een dancetrack die in maarliefst zeventien landen uitkwam. Toen ze in datzelfde jaar samen met Edwin Evers het Tv-programma ‘Just The Two Of Us’ naar haar hand zette, was ze in een klap bekend en geliefd bij het grote publiek. Haar debuutalbum ‘Finally’ werd dan ook enthousiast ontvangen.

 

Sindsdien heeft Berget Lewis zich ontwikkeld tot een van onze meest geliefde zangeressen. Haar rol als Maria in ‘The Passion’ was eigenlijk een logisch vervolg op het prille begin in het kerkkoor. Maar sinds dat begin heeft deze muzikante pur sang zich zo zodanig ontwikkeld dat ze in de finale van de Tv-show ‘De Beste Zangers Van Nederland’ alle stemmen kreeg. Geen wonder dat ze ook internationaal omarmt wordt, als special guest van sterren als Van Morrison, Dave Stewart en Maceo Parker, en als soloartiest met haar eigen theatershows, zoals het recente, zeer succesvolle ‘Blooming’.

 

Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster en tevens is ze een studiodier dat het beste uit zichzelf en haar medemuzikanten haalt. Na jaren van muzikale en persoonlijke ontwikkeling, van werken met inspirerende muzikanten en van genieten van almaar toenemend succes, is ze met haar nieuwe album ‘Berget Lewis’ waar ze altijd al heeft willen zijn. Ze schrijft, componeert en zingt de muziek die ze wil zingen, songs die rechtstreeks uit haar hart komen, muziek die laat horen waar zangeres, performer en songschrijver Berget Lewis voor staat. “Ik zing anders, mijn muziek is anders, je ziet gewoon een compleet nieuwe Berget”, licht de zangeres haar verrassende muzikale wedergeboorte toe.  “Dit album vertegenwoordigt eigenlijk alles, wie ik was en wie ik nu ben. Dit klopt gewoon, dit is hoe ik me voel.”

 

Wilt u Berget Lewis boeken voor uw congres, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  personeelsfeest of gala. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven. €595,- Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar

Cocktailbar

Cocktailbar Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers. €895,- Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf Een prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. €395,- Lees meer
hind boeken feest bruiloft

Hind

Bekende zangeressen

Hind

Bekende zangeressen Haar muziek is puur genieten. Hind is bij ons te boeken voor al uw gelegenheden. €5001,- Lees meer