Landgoed Artihove-Vidaa

De meest idyllische omgeving voor uw bruiloft, verjaardag, evenement, vergadering of congres.

Trouwen Vidaa Hoge Resolutie (1).jpg
ARTIHOVE Luchtfoto
Zaal diner Pura Vidaa
Vergaderopstelling 't Buytenhuis
Trouwen Vidaa Hoge Resolutie ()
Bruiloft Jose en Fleur juni () () goeie foto
Foto goeie ()
Trouwen Vidaa Hoge Resolutie (1).jpg

De meest idyllische omgeving voor uw bruiloft, verjaardag, evenement, vergadering, congres of gewoon om lekker en ontspannen te lunchen en dineren.

Onder de rook van Rotterdam ligt het omvangrijke landgoed Vidaa, midden in natuurgebied de Rottemeren. Vidaa is uitermate geschikt voor allerlei feestelijke en zakelijke evenementen. Deze locatie heeft u veel te bieden, zoals een eigen eiland, duurzaam restaurant voor lunches en diners en zes verschillen ruimtes voor gezelschappen tot 450 personen.

Verschillende locaties

De verschillende locaties liggen op loopafstand van elkaar en zijn flexibel in te richten, inclusief alle gewenste (technische) faciliteiten. U kunt uw gasten steeds verrassen met een nieuwe sfeer, of meerdere zalen gelijktijdig afhuren. De prachtig aangelegde tuinen maken de entourage compleet. Het terras aan het water is zeer geschikt voor evenementen met mooi weer, zoals BBQ's en borrels.

Een wandeling over het eigen eiland van Vidaa, met al haar bloemenpracht, kunstobjecten, vijvers en (kruiden)tuinen, zal u inspireren en rust geven! Het landgoed is een oase van rust in een drukke samenleving. In het sfeervolle restaurant, Het Wapen van Vidaa, kunt u heerlijk en duurzaam uit eten. Onze gerechten worden met verse en seizoengebonden ingrediënten gemaakt die veelal biologisch zijn en bovendien gebaseerd op de Blue zones, vijf plaatsen over de wereld waar de mensen het langst in goede gezondheid leven. Beleef de natuur en proef de sfeer van Het Wapen van Vidaa in Bergschenhoek.

Adresgegevens

Hoeksekade 160

2661 JL Bergschenhoek

Contactgegevens

Algemeen telefoornummer: 010 52 960 71

Restaurant: 010 52 690 91

E-mail: info@vidaa.nl

Website: http://www.vidaa.nl/

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.