1 filter
Sorteer op: Relevantie
Bloemen bestellen voor uw bruiloft, feest of verjaardag
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bloemen

Wilt u prachtige bloemen bestellen voor in uw huis, feest, Valentijnsdag of diner? Via Evenses kunt u de juiste bloemen bestellen voor een extra sfeer. U kunt ook bloemen bezorgen naar uw vriend, familie of geliefde zodat zij even in het zonnetje worden gezet. Even lekker naar bloemen kijken en misschien bloemen bestellen voor uw moeder of vader?

Bloemen bezorgen

Via Evenses is het heel gemakkelijk om bloemen te versturen. U wilt iemand bloemen bezorgen voor hun verjaardag, bedankje of gewoon omdat het kan? Via Evenses kunt u altijd mooie bloemen bestellen. U kunt bij ons eenvoudig mooie bloemen bestellen. Bijvoorbeeld een mooi boeket bloemen voor Moederdag. U gaat natuurlijk niet 1 bloem bezorgen maar meerdere. In onze productserie kunt u kiezen uit boeketten en planten in verschillende maten en bloemsoorten. Van authentieke rode rozen tot tulpen en zonnebloemen. Voor iedereen zit er een prachtig bloem tussen. Voor elke gelegenheid zijn er passende collecties en kunt u prachtige bloemen bezorgen. In de zomer wordt er vaak ook mooie zomerboeketten, bloemen (zoals zonnebloemen) en planten om de variëteit aan bloemen op te frissen.

Gepersonaliseerde bloemen bestellen

De beste kwaliteit bloemen komen direct van de kweker en worden op één centraal punt in Nederland handgebonden vervaardigd. Elke klant krijgt op deze manier dezelfde kwaliteit bloemen bezorgd. Geniet van uw vers bezorgd bloemen en verras iemand met een bos bloemen. Waarom zou u 1 bloem bestellen als u ook meerdere bloemen bezorgen kunt.

Bloemen bestellen en bezorgen.jpg

Bovendien kunt u de bezorging van bloemen ook personaliseren met prachtige wenskaarten of fotokaarten. Op deze manier kunt u een grotere glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger toveren. Stuur bloemen altijd en overal.

Bloemen bestellen én bezorgen

Wilt u bloemen bestellen en laten bezorgen voor uw gelegenheid? Via Evenses kunt u uw vriend(in), familie of gelegenheid verrassen met prachtige bloemen. Vraag een vrijblijvende offerte of neem contact op met één van onze professionals. bloemen bezorgen

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.