1 filter
Sorteer op: Relevantie
Kosso
100% match

Kosso

Kosso boeken voor uw feest of gelegenheid

prijs op aanvraag
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!

prijs op aanvraag
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

2 Beoordelingen

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

€ 850 - € 2000
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!

prijs op aanvraag
Bekende Nederlandse Youtubers | Evenses
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende Nederlandse youtubers

Sinds dat het social media platform YouTube bestaat, hebben al heel veel mensen filmpjes erop geplaatst. Youtube is een platform waar iedereen video’s op kan posten en hun content met de wereld kunnen delen. Op dit moment zijn er meer dan 26.1 biljoen video’s op de site en is het een van de grootste sociale media platformen. Door de jaren heen zijn er bepaalde mensen erg populair op de site geworden en hebben zelfs geld ermee kunnen verdienen. Deze mensen die van YouTube hun baan hebben gemaakt, noemen we Youtubers.

Youtubers of vloggers waren eerst heel in trek in Amerika maar worden steeds meer bekend over de hele wereld. Kijk naar uw omgeving: bijna iedere jongere kijkt wel eens YouTube of heeft zelfs een favoriete Youtuber. Voor ieder is er een Youtuber die bij hun past, van beauty youtubers die je leren hoe je de mooiste make-up looks kan maken tot game youtubers die de beste games spelen. Je hebt zelfs leraren die Youtube filmpjes maken voor studenten of hele gezinskanalen die hun leven filmen.

Veel trends en zelfs woorden die worden gebruikt in het dagelijks leven zijn ontstaan of bekend geworden door YouTube. Trends zoals The Harlem Shake waar mensen eerst stil staan en op het moment dat de beat van de muziek dropt uit hun dak gaan, Try Not To Laugh challenge waar zoals de naam al zegt mensen proberen hun lach in te houden, The Cinnamon Challenge waar mensen proberen een hele lepel met kaneel in hun mond te houden en meer. Ook zijn veel woorden ontstaan door YouTube. DIY bijvoorbeeld (Do It Yourself) en het woord YouTubers zelf.

Naast Youtubers, zijn vloggers ook erg populair. Het woord “vlog’’ is een afkorting van het woord video-log en dit zijn dan ook Youtubers die hun dagelijks leven vastleggen op video. Zeker in Nederland zijn vloggers erg bekend en zijn er kanalen met meer dan 1 miljoen abonnees.

Youtubers Nederlandse Youtubers

De grootste Nederlandse Youtubers

Hier in Nederland word het fenomeen van Youtuber ook groter en krijgen Nederlandse Youtubers steeds meer naamsbekendheid. Denk bijvoorbeeld aan Stuktv die bekend zijn geworden door hun serie Jachtseizoen en nu het als DJ’s hebben gemaakt. Misschien kent u Enzo Knol wel, een van de grootste Nederlandse youtubers op dit moment met meer dan 2,6 miljoen abonnees. Of Nikkietutorials, een beauty Youtuber die zelfs populair is geworden in Amerika met haar make-up video's en te gast was in TV-programma's zoals Wie is de mol en Drag race Holland.

Youtubers worden nu niet meer alleen gezien als mensen die filmpjes maken maar als echte supersterren. Fans staan uren in de rij wanneer er een bekende Youtuber een meet&greet heeft en dragen zelfs hun merchandise overal. Enzo Knol heeft bijvoorbeeld zijn Knolpower merch en als je goed oplet kan je overal wel op zijn minst iemand zien met zijn logo rondlopen. Beauty Youtubers zoals NikkieTutorials brengen zelfs hun eigen make-uplijnen uit die te koop zijn bij diverse winkels. Er is zelfs een Dutch Youtube Gathering waar de grootste Nederlandse Youtubers bij elkaar komen om hun fans te ontmoeten en gezellige optredens geven.

De grootste Nederlandse Youtubers boeken

Naast het boeken van verschillende artiesten en bands, kunt u bij Evenses ook bekende Nederlandse Youtubers boeken voor uw gelegenheden. Of het nou een meet&greet is met een bekende vlogger, u een gast spreker op uw evenement gewenst te hebben of wanneer u een leuk feest wilt organiseren met een optreden van een bekende Youtuber of andere influencers?, dan bent u hier op het goede adres. Als u vragen heeft of een Youtuber wilt boeken die nog niet op onze site staat, kunt u gerust onze event-specialisten bellen of emailen. Wij staan 7 dagen lang klaar om u te helpen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.